NIKOLA ŽIGON N
Sajmovi

Nikola Žigon i ekipa Radne akcije na štandu Ceresita

Ukoliko želite da se prijavite za emisiju Radna akcija s Tamarom, pozovite RTS na sledeći broj telefona: 011-321-20-00.

Na 37. Međunarodnom sajmu građevinarstva koji će se od 12. do 16. aprila održati na Beogradskom sajmu, svoj štand će imati i Ceresit.

Osim predstavljanja poslednjih inovacija na polju postavljanja keramike, fasadnih i sistema za podopolaganje i hidroizolaciju, prezentaciju Ceresita na sajmu uveličaće i renomirani slikar Nikola Žigon, kao i ekipa popularne emisije „Radna akcija“ sa televizije Prva.

 

Nikola Žigon će u četvrtak 14. aprila od 12 do 15 časova, na Ceresitovom štandu sa svojim saradnicima iz Art galerije pričati o umetničkom aspektu svog rada, koji je prepoznatljiv po izraženom emotivnom naboju i bavljenju unutrašnjim životom, kao i po čestoj upotrebi reljefnih struktura koje umetnik izrađuje koristeći Ceresit i Moment proizvode. Poznati slikar će takođe prisustvovati prezentaciji najvećih inovacija koje će se naći u Ceresit ponudi.

EMISIJA RADNA AKCIJA BY CERESIT

Na TV Prva započeo je novi rijaliti šou pod nazivom „Radna akcija“ by Ceresit, u kojoj se najugroženijim stanovnicima Srbije, koji žive u vrlo teškim uslovima, omogućava rešavanje barem jednog problema – stambenog. U roku od samo 5 dana, majstori i ekipa emisije potpuno renoviraju domove u kojima je gotovo nemoguće živeti, koristeći širok dijapazon Ceresit proizvoda. Ekipa emisije, na čelu sa voditeljkom Tamarom Grujić, posetiće štand svojih partnera u petak 15. aprila u 13 časova, gde će u svom, već prepoznatljivom stilu, animirati posetioce sajma i deliti poklone.

Na štandu Ceresita posetioci će moći već pri prvom dodiru da se uvere u kvalitet izloženih proizvoda, a najveće inovacije koje će takođe biti predstavljene za vreme sajma, olakšaće i unaprediće radove na polju postavljanja keramike, fasadnih i sistema za podopolaganje i hidroizolaciju.

Ukoliko želite da se prijavite za emisiju Radna akcija s Tamarom, pozovite RTS na sledeći broj telefona: 011-321-20-00.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

5 komentara

 1. nikola_a

  A sta ce Zigon da radi tamo?

 2. Marko MI"

  Sta on dodje Ivani Zigon? Da li i on peva u Kosovskim Bozurima? Da li se bori za nezavisno ili srpsko kosovo? Jeste li vi culi za Ivanu Jordan? – jako zanimljiva individua!
  M

 3. Radule

  To mu dodje brat od Ivane 🙂

 4. Aleksandra

  Kako da se prijavim za radnu akciju???

 5. vesna

  radna akcija je fenomenalna samo neznam kako da se prijavim odgovirite mi molim vas

Ostavite odgovor

Obavezna polja *