Opremanje, Sajmovi

Nopallux predstavio pozlaćene maske za prekidače

Na ovogodišnjem sajmu tehnike u Beogradu, kompanija Nopallux predstavila je novu seriju modularnih prekidača Interio i široku paletu ukrasnih ramova.

Modularni prekidači štede prostor, omogućavaju sastavljanje kombinacija po želji, naknadno dodavanje elemenata kao i centralni nadzor sa jednog mesta. Interio je serija koja nudi širok izbor funkcija: sklopke, priključnice, dimeri, TV-FM-SAT priključnice, RJ11, RJ12 i RJ45 kao i multimedijalne priključnice. Na raspolaganju je i modul za popunjavanje praznog mesta u širini polovine i celog modula.

Modularni sistem je pogodan za nove objekte sli i za adaptaciju starih zahvaljujući nosaču za dva modula koji se ugrađuje u standardnu kutiju prečnika 60 milimetara. Prilikom intalacija u nove objekte mogu se koristiti 3M, 4M i 7M sastavni elementi.

Nopal_lux_Interio

nopallux

Luksuzni ukrasni ramovi

Uz Interio seriju na sajmu je predstavljena široka paleta ukrasnih ramova. Pored najupečatljivijih zlatnih ramova, ponuđeni su i ramovi izvedeni od ABS-a sa galvanskom prevlakom sa efektima hroma, mat i brušenog hroma.

Nopallux je započeo proizvodnju i ukrasnih ramova sa teksturom drveta: mahagoni, craft, wenge, orah, tik, zebra, hrast, jasen. Zanimljiva je maska sa prevlakom od drveta sa završnim nanosom 24 karatnog zlata.

nopallux-moduli-zlato

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *