Promo

Osvežavanje životnog prostora nikad nije bilo povoljnije

Ne propustite veliku prolećnu akciju Galerije Podova koja traje do 30. aprila kako biste ostvarili popust i do 20% na širok asortiman proizvoda.

Proleće je pravo vreme da napravite generalno spremanje doma. Pošto ste posklanjali zimsku garderobu, okrečili zidove i stavili lale na trpezarijski sto, shvatate da biste mogli dodatno da osvežite vaš životni prostor.

Promena podova, unošenje živopisnih tepiha ali i raskošne dekoracije svakako su koraci na koje se možete slobodno odlučiti – i to upravo sada!

Zašto? Zato što je Galerija Podova pripremila mnošto popusta, finalnih sniženja ali i veliki broj novih proizvoda i sve to do 12 rata bez kamate.

Galerija Podova je pripremila mnošto popusta, finalnih sniženja ali i veliki broj novih proizvoda i sve to do 12 rata bez kamate.

 

Širok dijapazon parketa na popustu je do 10, a laminata do 15 posto. Ne propustite da priuštite sebi i novi tepih sa popustom do 20 procenta kao i prolećnu dekoraciju koja se snižena do 15%. Počastite sebe novom posteljinom, peškirima ili kućnim tekstilom koji je na popustu i do 20 posto čime ćete uneti potpuno novu atmosferu u vaš dom.

Za korisnike Super Kartice tu su i dodatne pogodnosti, a za verne kupce Galerija Podova pripremila je i kartice lojalnosti koje obezbeđuju popust pri kupovini.

Reagujete odmah jer ovi popusti važe do 30. aprila. Više o velikoj prolećnoj akciji Galerije Podova saznajte ovde.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *