Novi objekti

Otvoren hotel Metropol Palace Beograd

Metropol Palace, najpoznatiji hotel nekadašnje Jugoslavije, danas je otvorio vrata za svoje prve posetioce.

„Danas smo za naše goste otvorili lobi, lobi bar, restoran, banket salu, kao i spratove sa sobama u glavnoj zgradi hotela. Siguran sam da će ovaj ikonički hotel ponovo biti mesto u kojem će se Beograđani, ali i ljudi iz celog sveta rado sretati, družiti i uživati u onome što im Metropol Palace pruža“ – istakao je Gerasimos Perdikaris, generalni menadžer hotela.
Iako po svojoj spoljašnosti identičan kao nekadašnji Metropol, hotel odiše jednom novom linijom prefinjenog stila. Spoj savremenog arhitektonskog stvaralaštva i poštovanje tradicionalnih arhitektonskih i umetničkih vrednosti nekadašnjeg Metropola je ono što ovaj hotel zapravo čine jedinstvenim na našem, ali i svetskom tržištu.

Hotel pored potpune funkcionalnosti odiše luksuzom i elegancijom. Enterijer novog Metropola povezuje fantastičnu i jedinstvenu istoriju hotela s modernim umetničkim i najsavremenijim tehnološkim detaljima, stvarajući unikatan i zapanjujuć enterijer, istovremeno miran i uzbudljiv. Hotel je projektovan tako da ima najveci banket prostor u Beogradu, predvidjen za sve vrste desavanja, od velikih konferencija i sajmova, do venčanja i proslava svih vrsta.

 

Ko je sve dolazio u Metropol?

Brojni velikani, državnici, političari, svetski poznati glumci, reditelji, filmske dive i muzičari koji su bili redovni gosti hotela Metropol obeležili su 55 godina dugu i bogatu istoriju, koja će nastaviti da živi i da se oblikuje i u novom hotelu Metropol Palace. Imena poput Sofije Loren, Elizabet Tejlor, Luj Armstrong, Kirk Daglas, Robert de Niro i brojni drugi samo su neki koji su učestvovali u oblikovanju duha ovog hotela.

 

Hotel Metropol Beograd – eksterijer i enterijer

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Pera Zdera

    Hotel je do jaja!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *