U toku je izgradnja objekta u ulici Jovana Cvijića broj 10 koji će se u nekim bitnim detaljima značajno razlikovati od ponude novih stanova u vojvođanskoj prestonici.

Želja investitora objekta bila je da u živopisnoj novosadskoj ulici podigne lestvicu kvaliteta i tržištu ponudi nešto sasvim novo ali po relativno korektnim cenama. Ovaj projekat odlikuju pre svega razne pogodnosti kao što su one da svaki od 21. stana ima i u dvorištu obezbeđeno svoje parking mesto, svoju ostavu kao i da objekat, iako je spratnosti P+2+Pk ima i lift, iako to nije bilo neophodno.

projekatjc10-05

U ponudi su površine stanova od 27 do 78m² svih struktura. U nastavku možete pogledati neke karakteristične osnove stanova a na Facebook profilu i ostale.

projekatjc10-07

Zaboravljene ostave

Svaki stan, takođe, ima obezbeđenu stanarsku ostavu u suterenu površine oko 3,5m² i time je ovaj objekat verovatno i jedinstven na tržištu pošto je većina investitora odustala od ovog praktičnog prostora.

projekatjc10-04

Objekat će biti opremljen 7-komornim PVC prozorskim sistemom – SYNEGO (koji ima koeficijent toplotne provodljivosti profila Uf= 0,94 W/m²K) proizvođača REHAU, i to predstavlja najbolji prozorski sistem do sada korišćen na teritoriji Novog Sada.

projekatjc10-rehau

Račun za grejanje po utrošku

Ono što je posebna karakteristika ovog objekta jeste sistem grejanja i hlađenja sistemom toplotnih pumpi zemlja-voda. Ovaj objekat nema posebnih split sistema i objekat nije priključen na gradsku toplanu – ima potpuno nezavisne instalacije. Grejanje i hlađenje objekta je putem podnog grejanja i unutrašnjih fanc-oil uređaja. Potrošnja energije je na aspolutnom minimumu i svaki stan ima mogućnost nezavisne regulacije utroška energije. Korišćenjem digitalnih regulatora raspoređenih po stanovima, automatikom vođena instalacija garantuje da će korisnici plaćati samo energiju koju zaista i utroše. U okolnostima kada je objekat termički izolovan, ovakav sistem instalacija garantuje minimalne troškove i velike uštede na godišnjem nivou u odnosu na klasične stanove, posebno one priključene na sistem javnih gradskih toplana.

projekatjc10-03

U objektu će biti ugrađena trezorska protivprovalna vrata, kvalitetna unutrašnja stolarija kao i troslojni parket SALSA renomiranog proizvođača Tarkett, na koji je odobrena sistemska garancija u trajanju od 30 godina.

projekatjc10-06

Projekat zgrade potpisuje arhitekta Đorđe Bajilo iz biroa DBA, dok radove izvodi Best izgradnja iz Novog Sada. Kraj radova i podela ključeva planirana je za septembar 2016.godine.

projekatjc10-01

Pogledajte i kako izgledaju kuće pravi beočinski Lafarge.

Izdvojene firme iz Adresara:

Dodaj firmu u Adresar