Nameštaj i oprema

Ovi televizori lepi su ko slika. Zapravo oni i jesu umetnička slika…

Kompanija Samsung predstavila je televizore The Frame koji će se savršeno uklopiti u svaki enterijer.

Svaki dizajner enterijera će vam potvrditi da koliko god tanki televizori izgledali lepo, nijedan se baš najbolje ne uklapa u dnevnu sobu pogotovo kada je ugašen. Crni ekran nikako ne izgleda atraktivno! Međutim, rešenje je ponudila kompanija Samsung sa svojim najnovijim QLED televizorima koji izgledaju kao umetničke slike.

Birajte boju i vrstu rama kako bi se ovaj televizor bez kablova što bolje uklopio u vaš enterijer.

 

Poznati švajcarski dizajner Iv Behar je za Samsung dizajnirao je televizore The Frame koji će se uklopiti u svaki enterijer. Caka je u tome što televizor izgleda kao ram za sliku koji visi na zidu. Kada je uključen mod Art, umesto da se ugasi i postane crn, kao svaki TV, ekran ovog televizora omogućava korisnicima da izaberu prikaz umetničkih dela specijalno dizajniranih za ovaj uređaj, piše Mondo.

Korisnicicma je na raspolaganju više od 100 umetničkih dela koje su podeljene u više kategorija uključujući pejzaž, arhitekturu, divljinu, akciju, crteže…

Konačno bez kablova

Dizajnerima enterijera će se posebno svideti činjenica što je moguće birati boju i vrstu rama kako bi televizor bolje uklopio sa, na primer, postojećim umetničkim slikama na zidu.

Ipak, možda je najveći adut ovog televizora to što nema vidljivih kablova. Naime, The Frame je opremljen novim kablom za nevidljivo povezivanje kao i postoljem koje se potpuno priljubljuje uza zid. Na ovaj način korisnicima je omogućeno da televizor okače bilo gde, bez neuglednih kablova ili žica. Konačno!

Naravno, cena ovakvih QLED televizora neće biti mala. Kako Mondo nezvanično saznajte, najjeftiniji model mogao da košta najmanje 2.500 evra, dok će ostali modeli biti skuplji, u zavisnosti od tehnologije i veličine ekrana.

Foto: Promo/Samsung

Srodni članci na portalu Gradnja.rs:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *