Aktuelno, Opremanje

Pametna i ekonomična kuća po vašoj meri

Ako želite da pogledesite nivo osvetljenja, zagrejete saunu ili spustite garažna vrata pritiskom na jedno dugme, inteligentni sistemi upravljanja firme  HTEC vam to omogućuju.

HTEC je perspektivna firma iz Beograda, koja je ujedno i ekskluzivni zastupnik kompanije AMX, već se pokazala kao uspešan partner sa velikim kompanijama kao što je Schneider Electric i renomiranim institutom Mihajlo Pupin.

Inteligentni sistemi upravljanja kompanije HTEC pružaju savremen koncept kontrole svih vrsta uređaja koji se mogu naći u Vašem domu. Kontrolišite rasvetu, antihavarijske sisteme u audio/video opremu u vašoj kući pomoću objedinjenog smart sistema. Smart sistem automatski podešava i upravlja grejanjem, ventilacijom i klimatizacijom prema predefinisanim podešavanjima za odgovarajuću temperaturu, pri čemu ostvaruje veliku uštedu u potrošnji energije, jer rad pomenutih podsistema definiše prema informacijama o okupiranosti prostorije, dobu dana ili spoljašnjim vremenskim uslovima.

Više informacija na www.htec.rs.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. Bata

    Bato, nisi dovoljno smanjio slicicu da ne prepozam da je to moja autorska fotografija „Bata pod ambasadorskim biberom“, a to nigde ne pise… Ccccc…. 😀

    Lep ti je sajtic!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *