Aktuelno, Banke i krediti

Poklon vaučer uz stambene kredite UniCredit Banke

U skladu sa sugestijama i zahtevima klijenata, UniCredit Banka je proširila svoju ponudu stambenih kredita i uvela dodatne pogodnosti.

Od danas, u ekspoziturama Banke svi zainteresovani građani mogu da podnesu zahtev za subvencionisani stambeni kredit, standardni stambeni kredit, kao i kredit za kupovinu stana u objektu čiju izgradnju finansira Banka. Pored izuzetno povoljnih uslova, za klijente koji podnesu zahtev do 30. juna 2010. i kojima kredit bude odobren, UniCredit Banka obezbeđuje i poklon vaučer za kupovinu robe za opremanje stana u vrednosti od 25.000 dinara. Svi stambeni krediti su indeksirani u evrima, a kamatna stopa se usklađuje dva puta godišnje sa šestomesečnom vrednošću EURIBOR-a.

Standardni stambeni krediti, kao i krediti za kupovinu stanova u objektima čiju izgradnju finansira Banka, se odobravaju na period otplate od 5 do 25 godina, u minimalnom iznosu od 10.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti. Zahtev za ove kredite klijenti mogu podneti bez obaveze prenosa zarade na račun otvoren u UniCredit Banci, kao i bez obaveze osiguranja života. Nominalna kamatna stopa se formira kao zbir šestomesečnog EURIBOR-a i margine, i kreće se od 3,99% godišnje, dok se efektivna kamatna stopa kreće od 5,33% godišnje. Ukoliko se klijenti opredele za kupovinu stana u objektu čiju izgradnju finansira UniCredit Banka, osim povoljnih cena stanova i činjenice da im Banka obezbeđuje pravnu dokumentaciju, što dodatno pojednostavljuje proces odobrenja kredita i štedi vreme, pogodnost je i ta što hipoteku mogu da stave na stan koji je predmet kupovine, bez obzira na njegov stepen izgrađenosti.

Nominalna kamatna stopa kod Subvencionisanih stambenih kredita UniCredit Banke indeksiranih u evrima se određuje kao zbir šestomesečnog EURIBOR-a i margine od 3,70% godišnje, dok se efektivna kamatna stopa na celokupan iznos kredita kreće od 2,77% godišnje. Ovi stambeni krediti se odobravaju uz učešće od minimum 5%, na period otplate od 5 do 30 godina, dok je maksimalan iznos odobrenog kredita 100.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti.

UniCredit Banka je članica UniCredit Grupe, najveće međunarodne bankarske grupacije u regionu centralne i istočne Evrope (CIE) sa jakim korenima u 22 evropske zemlje i predstavništvima na još 27 različitih tržišta. UniCredit Grupa, prema podacimo od 30. septembra 2009. godine broji oko 10.000 ekspozitura i oko 166 hiljada zaposlenih. UniCredit Grupa u regionu CIE posluje u sledećim zemljama: Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Republici Češkoj, Estoniji, Mađarskoj, Letoniji, Litvaniji, Kazahstanu, Kirgistanu, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Watch Twilight

    hey nice little web page ya have here 🙂 I operate the same exact web theme on my own website although for whichever odd reasons it appears to load more rapid on yours eventhough the one you have carries a good deal more content material. Are you employing any individual plugins or widgets that will quicken it up? Do you think you could display the widgets so I would be able to use them in my own internet sites so twilight eclipse users could watch twilight eclipse online trailers and clips more easily I’d personally be grateful – thanks in advance 🙂

Ostavite odgovor

Obavezna polja *