Aktuelno, Novi objekti

Prestonički stambenjak u Šantićevoj 12

U blizini Bajlonijeve pijace, u Šantićevoj ulici na Dorćolu, polako odmiče izgradnja stambenog objekta koji obećava pre svega poseban kvalitet enterijerskih rešenja, a koji arhitektonski unosi svežinu u ovoj centralnog gradskoj zoni. Moderna arhitektura i spoj tradicionalne funkcionalnosti predstavlja viziju novog Dorćola, dok će moderna tehnička rešenja i planirana enterijerska rešenja ponuditi jedan poseban kvalitet života budućim stanarima.

Radi se dakle o stambenom objektu na 5 etaža i prizemljem, gde će biti kombinovan prostor stambene i komercijalne namene. Na prizemlju će se nalaziti jedinstvena komercijalna jedinica, kao i auto lift koji će stanari koristiti kao pristup podzemnoj garaži. Na sledeća 4 sprata organizovano je 8 stambenih jedinica, dok će se na poslednjem spratu nalaziti ekskluzivan stan na gotovo 140 kvm.

Ispred same zgrade investitor je ostavio prostor osmišljen u javnu površinu, koja će biti uređena u manji trg. Pored toga što će trg predstavljati prilaz zgradi, on će istovremeno biti i kvalitativna prednost kako za ovaj objekat, tako i za ambijent njegovog okruženja. Zbog toga pohvale idu investitoru koji je razumeo značaj javnog prostora i kvaliteta koji on daje.

Izgradnja ovog objekta biće završena do kraja godine, a mi vam predstavljamo rendere enterijera i eksterijera. Ekskluzivni agent prodaje je kompanija CB Richard Ellis.

(Izvor: Beobuild)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *