Aktuelno, Prezentacije, Softver

Primena specijalizovanih softvera u građevini

Nastojeći da stručnu javnost i sve zainteresovane upozna sa problematikom primene specijalizovanih softvera u građevinarstvu, Privredna komora Beograda organizuje prezentaciju rezultata istraživanja primene CAD/BIM softvera u Srbiji.
Cilj istraživanja je da se ostvari uvid u nivo primene CAD/BIM tehnologije u građevinarstvu i načine korišćenja specijalizovanih softvera, čijom se primenom može podići kvalitet projektne dokumentacije i ubrzati proces projektovanja. Istraživanje je trajalo od 15. marta do 16. aprila 2010. godine i u njemu je, putem internet ankete, učestvovalo 656 ispitanika, od čega 612 iz Srbije.

Pored predstavljanja rezultata ankete, biće upriličeno i izvlačenje dobitnika u velikoj nagradnoj igri u koju su uključeni svi učesnici ankete. Glavna nagrada je izuzetno vredan softver firme DDS– CAD, odnosno softver za proračun instalacija u visokogradnji.

Prezentacija rezultata istraživanja će se održati u utorak, 4. maja 2010. godine u 10 časova, u sali na međuspratu Privredne komore Beograda, Kneza Miloša 12.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *