Dragi provalnici oprostite, ali automatska garažna vrata kompanije Hörmann ne možete obiti.

Svi koji imaju garažu uvek u podsvesti razmišljaju o tome da li im je ljubimac siguran od krađa. Alarm je ugrađen u automobil, video-nadzor snima svaki pokret, ali pitanje je da li su garažna vrata dovoljno sigurna. Ako želite da spavate mirno, razmislite o rešenju nemačke kompanije Hörmann, kojima je bezbednost jedan od ključnih elemeneta u razvoju proizvoda, zbog čega i ne čudi podatak da oni u svom portfoliu imaju automatska garažna vrata kojima provalnici ne mogu ništa. Kako to zaista radi?

Što se veća sila primenjuje pri obijanju vrata, sistem ih sve jače zabravljuje i time potpuno sprečava provalnika da uspe u svojoj nameri.

Sva Hörmann segmentna vrata opremljena su automatskim zabravljivanjem u šini motora. Kada se vrata garaže zatvaraju Hörmann sigurnosni sistem odmah zabravljuje vrata tako da su u potpunosti zaštićena od provala. Što se veća sila primenjuje pri obijanju vrata, sistem ih sve jače zabravljuje i time potpuno sprečava provalnika da uspe u svojoj nameri. Uz ovakav sigurnosni sistem bićete sigurni i noću i danju.

Pogledajte kako provalnik odustaje kada vidi Hörmann vrata:

Bezbednost na prvom mestu

Sva garažna segmentna vrata kompanije Hörmann testirana su i sertifikovana u skladu s visokim zahtevima za bezbednost evropskog standarda 13241-1. Pomoću sigurnosne kontrolne liste možete proveriti da li vaša stara garažna vrata ispunjavaju aktuelne EU sigurnosne standarde.

Za više informacija o Hörmann automatskim garažnim vratima kao i njihovoj ceni, pogledajte ovaj link.