Automaska segmentna vrata marke Hörmann sigurna su od provalnika
Opremanje, Promo

Ovim garažnim vratima provalnici ne mogu ništa

Dragi provalnici oprostite, ali automatska garažna vrata kompanije Hörmann ne možete obiti.

Svi koji imaju garažu uvek u podsvesti razmišljaju o tome da li im je ljubimac siguran od krađa. Alarm je ugrađen u automobil, video-nadzor snima svaki pokret, ali pitanje je da li su garažna vrata dovoljno sigurna. Ako želite da spavate mirno, razmislite o rešenju nemačke kompanije Hörmann, kojima je bezbednost jedan od ključnih elemeneta u razvoju proizvoda, zbog čega i ne čudi podatak da oni u svom portfoliu imaju automatska garažna vrata kojima provalnici ne mogu ništa. Kako to zaista radi?

Što se veća sila primenjuje pri obijanju vrata, sistem ih sve jače zabravljuje i time potpuno sprečava provalnika da uspe u svojoj nameri.

Sva Hörmann segmentna vrata opremljena su automatskim zabravljivanjem u šini motora. Kada se vrata garaže zatvaraju Hörmann sigurnosni sistem odmah zabravljuje vrata tako da su u potpunosti zaštićena od provala. Što se veća sila primenjuje pri obijanju vrata, sistem ih sve jače zabravljuje i time potpuno sprečava provalnika da uspe u svojoj nameri. Uz ovakav sigurnosni sistem bićete sigurni i noću i danju.

Pogledajte kako provalnik odustaje kada vidi Hörmann vrata:

Bezbednost na prvom mestu

Sva garažna segmentna vrata kompanije Hörmann testirana su i sertifikovana u skladu s visokim zahtevima za bezbednost evropskog standarda 13241-1. Pomoću sigurnosne kontrolne liste možete proveriti da li vaša stara garažna vrata ispunjavaju aktuelne EU sigurnosne standarde.

Za više informacija o Hörmann automatskim garažnim vratima kao i njihovoj ceni, pogledajte ovaj link.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *