Enterijeri

Prvi pogled na debi Kate Moss kao dizajnera enterijera

Supermodel Kate Moss je od nedavno ušla u krug slavnih ličnosti koje su svoj drugi poziv pronašli u dizajnu enterijera.

U svet dizajna enterijera slavna manekenka ušla je posredstvom projektantske kompanije Yoo. Kate se opredelila da u njenoj budućoj karijeri uža specijalnost budu luksuzne vikendice pa je tako njen prvi enterijer bio za vikendicu The Barnhouse vrednu 2,5 miliona funti, smeštenu na imanju površine 263 hektara kraj jezera, na kom kompanija Yoo planira da projektuje slične objekte.

The Barnhouse 01

Ova vikendica je pretežno izvedena od opeke i drveta, u kombinaciji s velikim staklenim površinama. To znači da je unutrašnjosti ima puno svetla pa i boje bolje izgledaju, piše Dezeen.

The Barnhouse 02

U modernoj kući u daškom engleske tradicionalne arhitekture, mnogobrojna umetnička dela u kombinaciji s intezivnim bojama i materijalima, napravila su enterijer koji odiše glamurom.

The Barnhouse 11

Kombinacija tradicionalne elegancije i modernog dizajna najviše se može uočiti u dnevnom boravku. Duplu spratnu visinu krasi luster dizajnera Arika Levya koji se skladno uklopio s kaučima tapaciranim u plišu, retro glamuroznog kolorita.

The Barnhouse 10

Ipak Kate Moss se nije zaustavila na upotrebi pliša u dnevnoj sobi. Akcenat na ovom materijalu stavljen je posebno u spavaćim sobama. U dečijim sobama, on je kombinovan s jakim koloritom i prugastim dezenima tapeta.

KateMoss7

Kate Moss se pridružila slavnim ličnostima koji su otisnuli u svet dizajna enterijera. Pogledajte kako je izgleda kolekcija nameštaja koju je dizajnirao Lenny Kravitz.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *