Promo

Royal, Capri i Neptuno: Marconio tuš kabine, hidromasažne kade i bazeni

ROYAL serija tuš kabina

Marconio tuš kabine iz serije Royal predstavljaju pravi biser asortimana i potpuno jedinstven proizvod na našem trzistu po kvalitetu i dizajnu. Okov za tuš kabine iz serije Royal kompletno je izrađen od nerđajućeg čelika a zatim polirani kako bi se postigao perfektan sjaj.

Šarke i fikseri dizajnirani su tako da su sa unutrađnje strane u ravni stakla, tzv. „flush in“ šarke koje u potpunosti olakšavaju održavanje stakla s unutrasnje strane tuš kabine.

Staklo je kaljeno sigurnosno debljine 10mm i poseduje standard kvaliteta EN14428:2008 i CE znak usaglašenosti sa svim zahtevima EU tržišta. Garancija na kompletnu tuš kabinu iz serije Royal iznosi pet godina, dok su same kabine testirane na 100.000 ciklusa.

marconio-Capri

Hidromasažni bazen CAPRI

Godine iskustva, prikupljenog znanja i tehnologije u proizvodnji hidromasažnih kada pretočene su u jedan sasvim novi proizvod prilično unapređenih performansi u odnosu na konvencionalni tip hidromasažnih kada.

Za razliku od klasičnih hidromasažnih kada, mini bazeni imaju dosta više mesta, veći broj kvalitetnijih mlaznica i drugačiju distribuciju vode. Međutim, najbitnija razlika je to što SPA mini bazeni poseduju snažne grejače i sistem za filtraciju vode koji obezbeđuju toplu i čistu vodu u svako doba dana. U Marconio Spa mini bazenima svako sedalno mesto ima različitu vrstu masaže, odnosno različite vrste i pozicije mlaznica.

Masazni bazen Capri je dimenzija 220×196 i visine 105cm. Poseduje 27 vodenih mlaznica koje pokreću 2 snažne masažne pumpe I 16 aero mlaznica sa jednim vazdušnim blowerom. Pored navedenog ima grejač, ozonoterapiju, podvodno svetlo u boji, filtracioni i dezinfekcioni sistem. Upravljanje bazenom je jednostavno preko elektronskog displeja na topu kade.

marconio-Neptuno

Hidromasažna kada NEPTUNO

Ono po cemu je Marconio prepoznatljiv dugi niz godina jeste proizvodnja luksuznih hidromasažnih kada. Sve kade izrađene su od 100% sanitarnog livenog akrila iz Francuske sa garancijom do 10 godina. U ponudi je veliki broj razlicitih modela i dimenzija, ali i razlicitih opcija. Marconio kade se izrađuju po želji svakog klijenta ponaosob. Sa opremom koja je u skladu sa njegovim zeljama i potrebama. U tom smislu postoji veliki broj opcija koje klijent sam bira poput: slavine, podvodnog svetla, ozonoterapije, leđne masaže, grejaca, drvenih panela…

Više informacija o Marcionio hidromasažnim kadama i bazenina možete saznati na sajtu proizvođača.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *