Promo

VELUX roletne za potpuno zamračenje – za miran san u potkrovlju

Ne želite da vas budi rano jutarnje sunce u vašem potkrovlju? Potrebna vam je prijatna tama za odmor i relaksaciju? VELUX ima rešenje za vas – siesta roletne.

Vi kontrolišete nivo svetlosti. Zamračite prostoriju kad god to poželite! Za naše blagostanje i kvalitetan život, jedan od osnovnih uslova je zdrav san. Zato je ulaganje u unutrašnju roletnu za zamračenje odlična investicija u bilo koje doba godine. Mart bismo mogli i da proglasimo mesecom spavanja jer je 19. mart odabran za Međunarodni dan spavanja.

Ako želite totalno zamračenje u spavaćoj sobi, onda su pravo rešenje za vas siesta roletne.

 

VELUX siesta roletne savršeno su rešenje za spavaće sobe ili bilo koju drugu prostoriju u potkrovlju gde je potrebno totalno zamračenje. Aluminijumske vođice omogućavaju zaustavljanje roletne u bilo kom položaju. Unutrašnjost bočnih vođica je obojena u crno kako bi se osigurala potpuna blokada svetlosti.

Siesta roletne poboljšavaju izolaciju do 33 odsto, a smanjuju toplotu do 43 odsto i time utiču na komfor u potkrovlju.

Siesta roletne, kao i sve druge unutrašnje VELUX roletne, jednostavno se ugrađuju uz pomoć jednostavnog i jedinstvenog Pick&Click! sistema za ugradnju, koji je ova kompanija razvila za svoje kupce, da bi im olakšao ugradnju.

Vedri i atraktivni dezeni za spavaće, a za dečje sobe roletne sa njihovim omiljenim Disney junacima ili roletne iz Star Wars kolekcije čine VELUX siesta roletne izuzetno atraktivnim i poželjnim u potkrovlju jer savršeno odgovaraju VELUX krovnim prozorima.

Za sve dodatne informacije pogledajte www.velux.rs, www.facebook.com/VELUX.rs.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *