Aktuelno, Nameštaj i oprema

S lica mesta: Prezentacija čuvene italijanske rasvete

Foscarini, italijanski brend dekorativne rasvete predstavio je svoje stare i nove modele na sajmu nameštaja u Milanu. Pogledajte kakvu atmosferu smo tamo zabeležili! 

Na štandu od 880 metara kvadratnih, koji je dizajnirao Ferruccio Laviani, predstavljeni su već uveliko prepoznatljivi modeli ovog brenda ali i neki od noviteta.

Štand je koncipiran kao velika scena s kaskadama. Penjanjem, pomalo, mračnim stepenicama posetilac nailazi se na lepo osvetljene podijume s naglašenom rasvetom. Osim činjenice da su posetioci štanda morali da paze kako koračaju, atmosfera na štandu je bila vrlo efektna – pomalo mistična.

FOSCARINI-lamp

Neki od najprodavenijih starih modela dobili su pojačanja u vidu modela u više boja. Ovo je sučaj sa čuvenom lampom Twiggy.

FOSCARINI_EUROLUCE_52

U tamnom prostoru, Forscarini rasveta je došla do puno izražaja.

FOSCARINI_EUROLUCE_64

Foscarini rasvetu možete kupiti i u Srbiji u kompaniji Light System Design.

FOSCARINI_EUROLUCE_38

Prijemni deo štanda bio je, takođe, sjajno izveden.

FOSCARINI_EUROLUCE_50

Pre par godina, saradnju na polju rasvete započeli su Foscarini i čuveni proizviđač garderobe Diesel koji je predstavio svoju kolekciju za kuću. U okviru štanda nazvanog Diesel Living predstavljene su vrlo moderne, svedenih linija ali i velikih dimenzija, podne lampe Pipe Mesh i luster s oslikanim zvezdanim nebom White Noise.

diesel-living-salone-del--mobile-2015

Osim na sajmu, Foscarini je predstavio svoju rasvetu i u dizajnerskom delu grada Milana – čuvenom distriktu Brera. Ovde su ne samo posetioci sajma, već i svi turisti, mogli su da uživaju u scenografskoj prezentaciji rasvete.

Koncept zvani Journey bio je baziran na svetlosnom tunelu – instalaciji koja mami posetioce da idu dalje i da otkrivaju nove stvari.

Spazio_Brera_16

Nova deonica – nova rasveta prikazana na zanimljiv način.

Spazio_Brera_11

Pogledajte koji su još trendovi obeležili ovogodišnji sajam u Milanu.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *