Aktuelno, Nameštaj i oprema, Opremanje

Sauna – mesto opuštanja i zdravlja

Saune i turska kupatila su mesta opuštanja u prijatnom ambijentu od prirodnog drveta u kojem se garantuje kvalitet i bezbednost tretmana.

Zahvaljujući originalnom i prefinjenom dizajnu, danas na tržištu poznate su saune Effegibi čiji distributer firma EuroDOM. Lakoća montaže, italijanski dizajn i strogo poštovanje tradicije saune su karakteristike ovih sauna.

U ponudi su različite linije po dizajnu, opremi, veličini i materijalima. Napravljene su od prirodnog drveta i unutra i spolja.

U zavisnosti od linije proizvoda upotrebljavaju se: hrastovo, javorovo ili jelovo drvo. Nameštaj u unutrašnjosti sauna je od abaki drveta – afričko drvo koje podnosi veliku toplotu i ne menja se tokom vremena.

Neke linije sauna imaju i CD player MP3 dok sve saune imaju hromoterapiju, grejač sa kamenjem, elektronsku kontrolnu tablu sa svetlećim ekranom, automatski sistem kontrole energije, električni sistem kanalisan u zidu saune, kaljeno staklo male propustljivosti, drvenu kofu sa kašikom za prelivanje kamenja aromom po izboru i peščani sat.

EuroDOM nudi mogućnost izrade saune po meri ali i mogućnost da u salonu u ul. Nikole Grulovića 71e u Beogradu lično isprobate ove saune.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Igi

    A kolko kosta ovo? Ja bih ovo voleo da imam! 🙂

Ostavite odgovor

Obavezna polja *