Softver

Autodesk Quantity Takeoff 2011 za analizu utroška materijala

Program Autodesk Quantity Takeoff, nezavisno od faze izrade projekta, od idejnog rešenja sve do faze organizacije građenja, omogućava brzu procenu utroška materijala.

Autodesk Quantity Takeoff programom kreiraju se sinhronizovani, obimni prilozi projekta koji kombinuju informacije dobijene iz BIM modela (iz programa kao što su Autodesk Revit Architecture, Autodesk Revit Structure i Autodesk Revit MEP) sa geometrijom, informacijama i podacima iz drugih programa i aplikacija.

Prednost digitalnog formata podataka je i u izboru automatizovanog ili manuelnog unosa površina, količina ili cena elemenata objekta, kao što su zidovi, vrata ili prozori. Podaci se mogu štampati ili učitati u Microsoft Excel ili DWF format zapisa.

Uz pomoć Autodesk Quantity Takeoff programa, bez obzira da li je format podatka koji se unosi slika, početna skica ili potpuno razvijeni BIM model, programom Autodesk Quantity Takeoff mogu se sakupiti podaci i izračunati količine i cena različitih arhitektonskih i građevinskih objekata.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *