Softver

SketchUp na vašem mobilnom telefonu

Nećete moći da crtate na vašem iPhoneu ili Androidu ali ćete zato možete pregledati i premeravati 3D modele.

Mobilna aplikacija SketchUp Mobile Viewer postoji već duže vreme ali korisnici nisu baš bili zadovoljni njegovim performansama. Uglavnom su se žalili na kompikovanu uportebu programa na ekranima osetljivim na dodir kao i na nemogućnost premeravanja modela. Oba glavna problema uklonjena su u novoj verziji V3 koju možete preuzeti za vaš pametni telefon za nižu cenu nego do sada.

sumv-3-1
Tape Measure Tool u akciji

Neke od najvećih zamerki od strane korisnika konačno su uslišene! Od sada možete premeriti 3D model, kotirati ga, dodati mu tekstualni string i zavrteti ih na vašem mobilnom telefonu na mnogo jednostavniji način. Ali to nije sve! SketchUp Mobile Viewer od verzije 3 podržava puštanje animirananih 3D scena, pravljenje preseka, promenu stila ivica kao i Watermark efekte.

sumv-3-2
Napravite animaciju na vašem mobilnom telefonu

Cena programa spuštena je sa 15 na 10 dolara što smatramo kao fer cifrom. Ukoliko vam SketchUp često treba na putu, SketchUp Mobile Viewer će vam biti dobar kompanjon. Aplikaciju možete preuzeti sa Google Play Storea ili sa Apple App Store ukoliko koristite iPhone.

sumv-3-3
SketchUp Mobile Viewer od verzije 3 podržava i pravljenje preseka

Pogledajte i kako se prave animacije u punokrvnom SketchUpu.

Firme iz kategorije Softver:

Dodaj firmu u Adresar

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *