Nameštaj i oprema

Skriveni krevet: Idealno rešenje za male stanove

Skriveni krevet je sjajna stvar ne samo zato što štedi prostor već i što se lako može pretvoriti u radni sto.

Na našem tržištu se može pronaći okov Tavoletto, proizvođača Häfele koji pretvara sto u krevet i odbrnuto. Kretanje ovog mehnaizma je veoma interesantno jer omogućava da radni sto i kada se spusti ostaje u horizontalnom položaju.

Kada je krevet razmešten za spavanje, udaljenost od površine stola do kreveta je dovoljna za monitor računara ili skladištenje knjiga. Kada poželite da podignete krevet, sto ostaje u horizontalnom položaju tako da nema bojazni od padanja stvari sa stola.

hafele okov za zidni krevet
Mehanizmi su predviđeni za krevete u dimenziji 90×200 (306 evra) i 140×200 cm (383 evra). Cena je izražena samo za mehanizame dok se konstrukcija kreveta i stola pravi posebno.

okov-za-krevet-i-sto

Radni režim.

okov-za-krevet-i-sto-1

Prebacivanje u režim spavanja.

okov-za-krevet-i-sto-1a

Krevet-sto, zajedno sa osvetljenim zidnim polica i zatvorenim delovima za odlaganje, je ultra-fleksibilan nameštaj koji će svoju primenu najviše naći u dečijim ali i u studentskim sobama. 

Pogledajete još neka rešenja zidnih kreveta za dečije sobe.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. Milica Pavlović

    Poštovani,
    Pogledala sam na Vašem sajtu nekoliko zidnih kreveta sa radnim stolom, interesuje me gde se nalaze prodajna mesta u Beogradu kako bih mogla i uživo da ih vidim i poručim.
    Hvala unapred.

    Pozdrav, Milica

Ostavite odgovor

Obavezna polja *