Enterijeri

Stolarske majstorije u živopisnom stanu u Budimpešti

Iz prestonice našeg severnog suseda stiže nam veoma interesantno rešenje enterijera stana kojeg odlikuje zanimljiv nameštaj urađen po meri.

Enterijer stana u Budimpešti od 100 kvadrata, kojeg potpisuje arhitekta Anita Csorba, odlikuju skladno usklađene živopisne boje ali i stolarske majstorije koje su prisutne na svakom koraku. Ne samo da je celokupan nameštaj urađen po meri (stolovi, stepenište, komode, vitrine, police, kuhinja…) nego je u drvetu izvedena i vešalica u obliku drveta koja ima dve uloge. Preko zime na nju možete kačiti kapute a inače služi da razdvoji prostor na dve vizuelne celine.

Da bi se zadržao duh pređašnjeg prostora u dnevnoj sobi je zadržana pećka na drva koja se odlično uklopila u moderan mladalački enterijer.

design-project-in-Budapest design-apartment-project-in-Budapest project-in-Budapest-11project-in-Budapest-9 project-in-Budapest-12 project-in-Budapest-1 project-in-Budapest-2project-in-Budapest-4 project-in-Budapest-5 project-in-Budapest-10 project-in-Budapest-7 project-in-Budapest-8

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Kuhinje koje smo voleli u 2013. | Gradnja

    […] smo jednostavne a vrlo privlačne kuhinje koje bi svako […]

Ostavite odgovor

Obavezna polja *