Nameštaj i oprema

STUFF: Jedinstveni hrvatski dizajn na Mikseru

Nameštaj STUFF pravi se od najfinijih materijala, a karakteristike su mu komfor, praktičnost i luksuz.

Dizajnerski dvojac Marko Murtić i Simon Piperčić Morasi kreirali su brend STUFF namenjen opremanju modernih turističkih i institucionalnih enterijera, ali i stambenih objekata.

Ovaj novi hrvatski brend biće predstavljen na Mikser festivalu, od 8. do 12. jula u Beogradu.

Lampa Peek

Na Mikseru će biti predstavljena sofa Folder koja lako postaje komotan ležaj a nudi se u različitim veličinama i u osam različitih boja. Praktičan je i trajan, s vrlo jednostavnim mehanizmom otvaranja. I uprskos svojoj praktičnosti i nameni uštede prostora, ovaj komad vizuelno toliko mami da je do sada najčešće završavao u domovima onih kojima nije potreban dodatni ležaj u stanu već udoban i lep, lični kutak u dnevnoj sobi.

Sofa Folder_2
Sofa Folder dolazi sa mehanizmom za otvaranje

Inače, nameštajem brenda STUFF uređen je enterijer hotela D-Resort Mandalina u Šibeniku. Za potrebe hotela Marko Murtić dizajnirao je i proizveo više od 30 komada nameštaja koje se danas može pronaći na zvaničnoj web stranici www.stuffurniture.com. S beogradskim Mikserom, STUFF ulazi i na domaće tržište.

Inače, ovogodišnji Mikser festival odvija se pod sloganom „Osetljivo društvo“, snažno je obojen temama rodne ravnopravnosti i ženskog stvaralaštva, društvene jednakosti, otvorenog dijaloga, multikulturalnosti i efikasnijeg rešavanja konflikata.

Pogledajte šta ćete još moći da vidite od nameštaja na Mikseru:

Balkan Design Expo na Mikser festivalu u Savamali

Firme iz kategorije Nameštaj:

Dodaj firmu u Adresar

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *