Nameštaj i oprema

Suptilna betonska zamena nezgrapnim zvučnicima

Bežični zvučnici kompanije Concrete Audio kače se na zid i izgledaju poput umetničkog dela.

Svako od nas, s vremena na vreme, ima problem da uklopi neki od tehničkih uređaja u enterijer. Zahvaljujući dizajnu ovih zvučnika koje potpisuje nemačka kompanija Concrete Audio, umesto jedne velike, nezgrapne kutije dobićete umetničko delo koje se kači na zid i pritom emituje zvuk visokog kvaliteta. Kuriozitet je što se ovi zvučnici prave od betona!

Beton pravi odličnu rezonanciju zbog čega se ovi audio-sistemi rangiraju u visoku kategoriju.

 

Zvučnik nazvan F1 Speaker sastoji se od 41. elektro-dinamičnog mini-zvučnika, koji funkcionišu poput membrane. Debljina zvučnika je 32 milimetra, tako da zakačen na zid deluje poput slike. Beton pravi odličnu rezonanciju zbog čega se ovi audio-sistemi rangiraju u visoku kategoriju, piše Contemporist.

Nemačka kompanija ide toliko daleko da se zvučnici mogu prilagođavati potrebama i dimenzijama vašeg prostora. Ukoliko želite, mogu vam napraviti i zvučnike od drveta.

F1 Speaker je bežični uređaj zahvaljujući kojem se zvuk može emitovati i preko smartfona, tableta ili bilo kog drugog audio uređaja.

Zbog svoje veličine ali i dizajna, koji se može prilagoditi prostoru, ovaj zvučnik idealan je za male prostore i kancelarije.

Foto: Concrete Audio

Srodni članci na portalu Gradnja.rs:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *