Nameštaj i oprema

Kako treba da izgleda kuhinja u industrijskom stilu

Ova italijanska kuhinja posluži će nam da vam pojasnimo kako treba da izgleda moderna kuhinja u popularnom industrijskom stilu.

Identitet industijskog stila jeste upotreba različitih, živopisnih materijala. Drvo na frontovima ormarića s izraženom prirodnom teksturom, metalni nameštaj sa zarđalim izgledom, površine pod staklom, kamen i tekstura betona: sve ovo je dozvoljeno za kombinovanje u industrijskom stilu. Umetnost spajanja svih ovih materijala jeste najteži deo ali i  lepota ovog stila.

industrijski-stil-kuhinja-3

Na ručkice obratite posebnu pažnju! Nemojte birati ručkice od inoksa ili nikla već mat.

 

Otvorene police izvedene od metala efektan su element. Neophodni su vam i odgovarajući detalji kao što su metalne posude, saksije ili staklene teglice kojim ćete popuniti ove police.

Da biste police istakli u prvi plan i dobili ovaj efekat potrebno je da ugradite LED svetlo, odnosno, LED traku koja će ujedno i osvetliti radnu površinu.

Povezano: Kako ugraditi LED traku

industrijski-stil-kuhinja-4

Na ručkice obratite posebnu pažnju. Nemojte birati ručkice od inoksa ili nikla već mat, tamne ručkice grubljih linija. Ono mnogo bolje idu uz industrijski stil.

industrijski-stil-kuhinja-5 - Copy

Italijanski proizvođač kuhinja Snaidero specijalizovan za klasične modele, ponudio je tržištu i ovu kuhinju u modernom industrijskom stilu.

Povezano: Osnove industrijskog stila u enterijerima

industrijski-stil-kuhinja-6 - Copy

Zidovi kuhinje najbolje je da budu u natur-betonu, koji se može postići i dekorativnom tehnikom, ili obloženi opekom. Pogledajte kako se postavlja opeka na zid i koliko to košta.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *