Dešavanja

Ytong nagrađen titulom „Brend veka“

Ytong je osvojio je laskavu titulu „Brend veka“, koju dodeljuje izdavačka kuća The Deutsche Standards Editionen u Berlinu. Ytong je tako postao deo grupe od 250 nemačkih proizvoda, koji se kvalitetom i specifičnim karakteristikama posebno ističu u svojoj industriji.

Ytong je dobio specijalno priznanje za brend sa „jedinstvenim prodajnim propozicijama“, dok je renomirana nemačka kompanija Xella još jednom potvrdila posebnost tog građevinskog materijala na svetskom tržištu.

Predstavnicima kompanije Xella nagradu je uručio poznati nemački izdavač i član savetodavnog odbora za dodelu priznanja „Brendovi veka“ dr Florian Langenscheidt.

Ytong, divizija nemačke grupacije Xella, je svetski lider na tržištu u proizvodnji inovativnog sistema gradnje porobetonima. U okviru brenda nemačka kompanija nudi jedinstvene proizvode za lakšu i isplativiju gradnju, a samo neki od njih su Ytong energetski efikasni termoblokovi, Ytong Multipor ploče za dodatnu termoizolaciju, kao i specijalne konstrukcije Ytong beli krov i bela tavanica.

Ytong-Brend-vekaU širokoj paleti proizvoda su takođe i Ytong „Uradi sam“ univerzalne ploče koje omogućavaju lakše uređenje unikatnih enterijera. Ponuda obuhvata i više od 40 različitih modela Ytong kuća, koje klijenti mogu odabrati uz besplatne savete arhitekata i stručnjaka u kompaniji Xella.

Xella International jedan je od najvećih proizvođača građevinskih materijala u svetu. Renomirana kompanija ima proizvodne pogone u više od 30 zemalja sveta, među kojima je i Srbija.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *