Materijali, Nameštaj i oprema

Za luksuzne enterijere: Prekidači od prirodne kože i kamena

Kad ste već kupili kožnu garnituru, razmislite i o kupovini kožnih prekidača. 

Kompanija Schneider Electric kreirala je Unica program elektro-galanterije. Ovaj program ima široku lepezu mehanizama najrazličitijih funkcija koje karakteriše funkcionalnost, estetika i ušteda električne energije. Od običnog prekidača ili utičnice, preko taster i komunikacionih utičnica, ovi detalji oplemeniće vaš prostor i stvoriti idealnu atmosferu.

Za vrhunski komfor na raspolaganju su prekidači sa nedeljnim programiranjem, budilnik i meteorološka stanica.

Unica-Class-schneider

Prozvodi kompanije Schneider Electric, detektor pokreta ili detektor prisustva, štede energiju na mestima gde ona nije non stop neophodna. Detektor aktivira osvetljenje u trenutku kada neko prolazi kroz hodnik ili ulazi u prostoriju koja se ne koristi često. Međutim, poseban akcenat ovog programa je na estetici. Pet različitih linija iz Unica programa dekorativnih ramova će zadovoljiti i najzahtevnije klijente i ujedno ispratiti neki od aktuelnih svetskih trendova.

Najluksuznija linija je Unica Class serija dekorativnih ramova. Ona predstavlja vrhunac spoja tehnoloških dostignuća, dizajnerskih eksperimenata i novog načina upotrebe poznatih materijala – metala, kože, stakla i kamena.

Unica-Class-koza
Dekorativni ram izveden u prirodnoj koži

 

Za one koji vole tradicionalne materijale, koža je pravi izbor. Prekidač ili utičnica koja je spakovana u ram od prirodne kože deluje luksuzno i ističe prefinjenost prostora. U modernim enterijerima dominiraju metal i staklo a svi ljubitelji mogu ispratiti taj dizajn koristeći prekidače i utičnice koji su napravljeni od prirodnih materijala.

Aluminijum će se veoma lepo uklopiti u minimalistički enterijer, bez obzira na to da li je reč o stambenom ili poslovnom prostoru, dok će se ram od belog stakla savršeno uklopiti u svetle enterijere. Prirodni materijali i svedeni dizajn ukrasiće na idealan način vaš dom, dajući mu specifičan pečat i stil.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *