Aktuelno

Zaradite i do 1.000 evra na poslovima uređenja enterijera sa CoContestom

Dizajner ste enterijera i nemate posla? Ovaj sajt će vam omogućiti da se takmičite s arhitektama širom sveta i pritom dobro zaradite.

Grafički dizajneri već odavno koriste blagodeti sajtova poput 99design ili DesignCrowd koji ih spajaju sa onima kojima je potrebna usluga pravljenja novog logoa ili web sajta. Sada su i dizajneri enterijera imaju platformu koja ih spaja sa investitorima.

CoContest je podeljen u dva dela: za one kojima je potrebna usluga dizajna enterijera i za one koji pružaju takve usluge. Budući klijent postavlja projektni zadatak sa svojim željama za budući enterijer i to pokrepljuje fotografijama postojećeg stanja i osnovama. Na vama je da se takmičite sa 10.000 arhitekata iz 100 zemalja širom sveta i pokušate da sa svojim rešenjem pridobijete klijenta za sebe.

cocontest-dizajn-1

U zavisnosti od složenosti posla, cena dizajna enterijera se kreće od 230 dolara za koncept malog stana oko 550 dolara za projekat manje kuće pa do 1.150 dolara za napredni projekat kafića ili restorana. Koncept podrazumeva osnove i položaj nameštaj, projekat treba da sadrži i renderinge, dok napredni projekat uključuje i stolarske crteže, planove rušenja i slično.

Naravno, kod ovakvih poslova uvek se postavlja pitanje plaćanja. Pošto PayPal ne radi (još uvek) u Srbiji možete koristite oprobane servise poput Money Bookersa, Western Uniona i slične. Za samu isplatu ne treba da brinete jer je za naplatu od klijenta zadužen CoContest.

Pogledajte i video sa objašnjenjem:

Pročitajte još o dizajnu enterijera.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. Nemanja

    Nadam se da je neko uspeo u ovome, jer ja do sad nisam.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *