Stanovanje na vrhu zgrade ima puno prednosti a najveće su one što imate mir i fantastičan pogled. Upravo je takav ovaj luksuzni penthouse u Novom Sadu.

Penthouse u zgradi na uglu Laze Kostića i Železničke organizovan je kao open-space prostor kojeg karakterišu moderni materijali, kvalitetan nameštaj i zemljane boje. Upravo su one doprinele da ovaj veliki stan na vrhu zgrade izgleda toplo i ušuškano. Pažljivim izborom rasvete i skrivenim svetlima stvorena je prijatna atmosfera koja posebno dolazi do izražaja noću. Zanimljiva je i kuhinja sa trpezarijom koja se u potpunosti može zatvoriti staklenim panelom.

dijagonala-penthouse-11

Naravno, najveći adut ovog penthousa je ogromna terasa sa fantastičnim pogledom na ceo grad. U pogledu možete uživati zavaljeni u garniture ili u ležaljke koje se nalaze ispod drvenih gredica koje prave hlad.

dijagonala-penthouse-13

dijagonala-penthouse-03

dijagonala-penthouse-01 dijagonala-penthouse-02  dijagonala-penthouse-04dijagonala-penthouse-08 dijagonala-penthouse-06 dijagonala-penthouse-07 dijagonala-penthouse-05dijagonala-penthouse-09 dijagonala-penthouse-10

dijagonala-penthouse-12 dijagonala-penthouse-14

Za realizaciju ovog objekta bila je zadužena firma Dijagonala d.o.o.