Enterijeri

Zavirite u moderan penthouse sa pogledom na ceo grad

Stanovanje na vrhu zgrade ima puno prednosti a najveće su one što imate mir i fantastičan pogled. Upravo je takav ovaj luksuzni penthouse u Novom Sadu.

Penthouse u zgradi na uglu Laze Kostića i Železničke organizovan je kao open-space prostor kojeg karakterišu moderni materijali, kvalitetan nameštaj i zemljane boje. Upravo su one doprinele da ovaj veliki stan na vrhu zgrade izgleda toplo i ušuškano. Pažljivim izborom rasvete i skrivenim svetlima stvorena je prijatna atmosfera koja posebno dolazi do izražaja noću. Zanimljiva je i kuhinja sa trpezarijom koja se u potpunosti može zatvoriti staklenim panelom.

dijagonala-penthouse-11

Naravno, najveći adut ovog penthousa je ogromna terasa sa fantastičnim pogledom na ceo grad. U pogledu možete uživati zavaljeni u garniture ili u ležaljke koje se nalaze ispod drvenih gredica koje prave hlad.

dijagonala-penthouse-13

dijagonala-penthouse-03

dijagonala-penthouse-01 dijagonala-penthouse-02  dijagonala-penthouse-04dijagonala-penthouse-08 dijagonala-penthouse-06 dijagonala-penthouse-07 dijagonala-penthouse-05dijagonala-penthouse-09 dijagonala-penthouse-10

dijagonala-penthouse-12 dijagonala-penthouse-14

Za realizaciju ovog objekta bila je zadužena firma Dijagonala d.o.o.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

3 komentara

  1. vlada

    sve je super samo je tv malo mali 🙂

  2. Wordpress Parallax

    Lep je projekat, zanima me samo ima li nekih elemenata samo odrzivosti?

  3. Biljana

    Slazem se sa konstatacijom da je najveći adut ovog penthousa ogromna terasa,odlicna stvar sa staklenim pregradnim zidom u kuhinji mada mislim da penthouse nije fotografisan kako treba.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *