Aktuelno

1.000 poseta dnevno za godišnjicu postojanja sajta Gradnja.rs

Sajt o građevinarstvu i arhitekturi Gradnja.rs napunio je svoj prvi rođendan i u isto vreme dostigao broj poseta od preko hiljadu u jednom danu.

Sa oko 700 zapisa u 26 kategorija i par hiljada objavljenih komentara, za ovih godinu dana Gradnja.rs se pozicionirao kao jedan od najposećenijih  portala u regionu na ovu tematiku.  Da je broj poseta od preko 30.000 mesečno uz 75.000 prikazanih stranica respektabilan rezultat govori i činjenica da se sajt Gradnja.rs nalazi u prvih 15 blogova u Srbiji na osnovu servisa Snajper.rs koji se koristi Google analitikom.

U narednom periodu, sajt Gradnja.rs će se poboljšavati na polju prezentacije studentskih radova, povećavanja kvantiteta saveta za uređenje enterijera i objavljivanje još više ekskluzivnog sadržaja u rubrici Aktuelno.

Pridružite nam se na Twitteru ili Facebooku gde nas ima već 800 i podelite sadržaj koji vam se sviđa na ovom sajtu sa drugima.

Tim Gradnja.rs

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

3 komentara

  1. jasmina

    Cestitam! Sve najbolje zelim!

  2. Srdjan

    Čestitka!!! Nastavite tako i da do narednog rođendanda poseta bude sa 5 cifara

  3. Elena

    Čestitke, uz želju da nastavite i dalje ovim kvalitetom objavljivanje ekskluzivnih sadržaja iz oblasti kojom se bavite, a poseta ce sigurno biti još više!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *