Aktuelno

10 posto popusta na Autodesk programe za članove Komore

Kompanija OSA i Inženjerska komora Srbije napravili su dogovor o poslovno-edukativnoj saradnji, sa fokusom na Autodesk portfolio proizvoda.

Prema dogovoru, OSA Računarski inženjering će članovima komore držati predavanja o Autodesk proizvodima i njihovoj funkcionalnosti kako bi im približila najnoviji softver i poslednje tehnologije koje se u svetu koriste za projektovanje. Pored navedenog, predavanja i prezentacije će za temu imati i druge proizvode kompanije OSA koji su od koristi za članove komore, a tiču se skeniranja, štampe i kovertiranja brendova Oce, Canon i Kern, kao i softvera za upravljanje dokumentima UniDocs.

Prvo predavanje, koje će biti održano 19. 6. u 11 časova u prostorijama komore u Beogradu, je rezervisano za upoznavanje sa novim verzijama Autodesk programskih paketa i pojedinačnih programa, gde će biti predstavljena ključna unapređenja. Za prisustvo na predavanju možete se prijaviti putem linka.

AutodeskVaucerFront

Naredna predavanja, će biti više okrenuta pojedinačnim temama koje će dati odgovor koje su prednosti korišćenja AutoCAD softvera, šta se podrazumeva pod BIM konceptom i na koji način funkcioniše, kako Autodesk vidi GIS, a zatim predstaviti programe Revit i Plant, kao i Inventor.

Za sve članove Inženjerske komore Srbije koji budu prisutni na predavanjima OSA je obezbedila vaučere sa popustom za kupovinu Autodesk proizvoda, kao i za Autodesk treninge koje organizuju partneri kompanije OSA, TeamCAD i Institut Vinča, i to:

5 odsto popusta na redovne maloprodajne cene u trenutku kupovine za AutoCAD i AutoCAD LT proizvode (za pravna lica i preduzetnike)
10 odsto popusta na redovne maloprodajne cene u trenutku kupovine za sve ostale proizvode, osim AutoCAD i AutoCAD LT (za pravna lica i preduzetnike)
10 odsto popusta na sve treninge u vezi Autodesk proizvoda koje organizuju trening centri kompanija TeamCAD i Institut Vinča (za fizička i pravna lica)

Pored navedenih popusta, kompanija OSA će svim članovima komore, pravnim licima i preduzetnicima omogućiti i popust od 5 odsto na redovne maloprodajne cene u trenutku kupovine, za kupovinu svih uređaja za štampu, skeniranje i kovertiranje brendova Oce, Canon i Kern koje zastupa, da bi sve ono što je kreirano u Autodesk programima bilo na adekvatan način i odštampano.

Kako bi članovi komore dodatno pospešili svoje poslovanje, OSA daje i 15 odsto popusta na redovne maloprodajne cene u trenutku kupovine, za kupovinu licence softvera za upravljanje dokumentacijom i poslovnim procesima UniDocs čiji je proizvođač.

Ugovor o saradnji će trajati do 30. aprila 2014. godine kao i rok važenja pomenutih popusta za članove komore.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *