Novi objekti

ABLok: Novo novobeogradsko naselje u Bloku 67a

Novi kompleks koji kompanija Deka inženjering gradi u novobeogradskom Bloku 67a, nosiće naziv – ABlok.

Iako se investitor još nije zvanično oglasio, stanovi koji će biti ponuđeni kupcima predstavljeni su na sajtu budućeg naselja – ablok.rs, piše eKapija.

Izgradnja stambeno-poslovnog kvarta na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada počela je pre nekoliko nedelja, a evo kako Deka inženjering predstavlja kompleks.

ablok-novi-beograd-1

– Sa ciljem da na tržištu ponudimo stanove koji će dominirati kvalitetom materijala i završne obrade, projektovali smo ABlok, stambeno-poslovni kompleks koji se sastoji od 20 stambenih lamela, dve poslovne zgrade, hotela i maloprodajnog prostora u prizemlju zgrada. Zelene površine su oko celog kompleksa i među zgradama i prostiru se na više od 9.000m2. Ispod kompleksa je podzemna garaža kojom je obezbeđeno dovoljno mesta za parkiranje vozila. Sve je podređeno kvalitetu života, komforu i zdravlju budućih stanovnika. Prvu fazu izgradnje čini osam stambenih lamela sa lokalima u prizemlju.

ablok-novi-beograd-2 ablok-novi-beograd-3 ablok-novi-beograd-4

Kompleks na oko 4 km od centra grada će odlikovati upečetljiva fasada i blage kaskade – kombinacija opeke, samoventilirajuće fasadne obloge i bojene fasade, stvara utisak humanizovanog i prirodnog mesta za život. U kompleksu će biti zastupljeni stanovi svih struktura, od jednosobnih do petosobnih, a za one koji žele veću udobnost, tu je nekoliko penthausa, kao i stanovi u prizemlju sa sopstvenim baštama. Svi stanovi su sa svetlim prostorijama i jedinstvenim prostorom kuhinje, trpezarije i dnevne sobe. ABlok će poštovati standarde energetske efikasnosti i zelene gradnje.

ABlok je od tržnog centra Delta city udaljen svega 250 metara. Ono što ga čini pogodnim je i blizina reke, autoputa, mosta na Adi…

ablok-novi-beograd-3

Pogledajte kako će izgledati Blok 67a.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Jorgan

    Renderi su sjajni, al ne i arhitektura.
    Nazalost…

Ostavite odgovor

Obavezna polja *