Novi objekti

Kako će izgledati novobeogradski blok 67a

Novi Beograd je sve bliže realizaciji još jednog velikog stambeno-poslovnog projekta. Novi stambeni blok biće izgrađen na uglu Ulice Omladinskih brigada i Jurija Gagarina, a imaće 841 stambene jedinice kao i druge kombinovano poslovno-komercijalne sadržaje.

Kako prenosi portal Beobuild, investitor je Deka Inženjering iz Beograda, inače firma poznatih bivših industrijalaca Andreja Jovanovića i Bojana Milovanovića , osnivača firme “Marbo Product” za proizvodju grickalica i brze hrane. Nakon prodaje američkoj prehrambenoj kompaniji “Pepsi”, donose odluku o reinvestiranju dela kapitala u nekretnine kupujući vrlo atraktivnu lokaciju u bloku 67a.

blok67a-1 blok67a-3 blok67a-2

Kroz nekoliko faza došlo se i do konačnog arhitektonskog rešenja koje je u ovom slucaju izradio projektantski studijo “Zap”. Prema odobrenom rešenju radi se o kompleksu od 7 objekata, od čega je 6 stambenih i jedan objekat poslovne namene sa hotelom. Parcela je površine 36.000 kvadrata, dok će površina izgrađenih objekata biti blizu 137.000 kvadrata uključujući podzemne i nadzemne etaže. Prema urbanističkom planu, taj blok je podeljen na 4 parcele, gde se stambeno naselje predviđa na parceli GP2, dok su susedne parcele GP3 i GP4 planirane za dečiji vrtić i školu.

blok67a-4 blok67a-6 blok67a-5

Pošto se radi o izuzetno velikom projektu, namera investitora je da on bude realizovan u fazama. Prva faza podrazumeva izgradnju 3 lamele ( A, B i C ), koje se nalaze u severoistočnom uglu parcele. Ove tri lamele imaju 296 stanova, a prema najavama investitora gradnja prve tri zgrade počinje na jesen ove godine. Ponuda stanova različitih struktura i tipova pruža kupcima mogućnost izbora između jedinica od 25m² do 145m². Kompleks takođe ispunjava najviše standarde energetske efikasnosti, a u prvoj fazi posedovaće i podzemnu garažu sa 250 garažnih mesta, 90 nadzemnih parking mesta kao i igralište za najmlađe stanare sa uređenim pešačkim stazama. Ulazne partije u objekat imaju stepeništa i rampe za hendikepirana lica kao i namenska parking mesta. Savetnik za marketing i prodaju na ovom projektu je Solidity Real Estate doo.

blok67a-9 blok67a-8 blok67a-7

 

(Beobuild)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

Ostavite odgovor

Obavezna polja *