Kako bolje dočarati nekretninu za iznajmljivanje; Foto: Archibnb
Softver

Archibnb nije Airbnb za arhitekte već servis koji će vam pomoći da lakše iznajmite stan

Uz pomoć servisa Archibnb vaša ponuda na Airbnb može biti konkurentnija. Saznajte kako!

Ukoliko ste ikada koristili Airbnb, servis za iznajmljivanje stana ili kuće, primetili ste da je uvek teško steći pravi utisak o veličini i rasporedu prostorija. S druge strane oni koji se bave iznajmljivanjem nekretnina preko ovog popularnog servisa često dobiju komentare da stan ili kuća nisu onakvi kakvi su očekivali, odnosno, da su fotografije drugačije dočarale prostor. Tu na scenu stupa Archibnb koji rešava problem!

Grafički studio Archibnb bavi se izradom osnova prostora koji se izdaju preko Airbnb. Dodavanjem plana na svom profilu možete istaći najbolje karakteristike vašeg prostora, ali i u startu „eliminisati“ goste koji bi mogli da imaju krivo stečena očekivanja na osnovu fotografija, koje zaista često mogu drugačije da predstave prostor. Svakako, ovakvim dodatkom bolje bi se definisao karakter prostora, kao i sadržaj, te bi se smanjio broj pitanja o broju prostorija i njihovoj organizaciji.

Možete tekstualno istaći pojedine elemente u stanu; Foto: Archbnb

Archibnb pravi osnove prostora koji se izdaju preko Airbnb-a za cenu od 49 evra.

Saradnja sa servisom Archibnb funkcioniše tako što im pošaljete slobodoručno iscrtan plan svoje stambene jedinice, koji oni zatim u roku od tri dana radna transformišu u osnovnu sa ucrtanim nameštajem kako bi potencijalni gosti imali što bolji uvid u vašu nekretninu koju ulažete. Cena usluge je fiksna i iznosi 49 evra.

Osnova je napravljena tako da grafički bude primamljiva; Foto: Archbnb

Zainteresovani da bolje predstavite vašu nekretninu? Ovo je prava stvar!

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *