Banke i krediti

Alpha Bank uređuje vrtiće

Ovogodišnji Alpha Bank Dan dobrovoljaca održaće se u nedelju 30.maja. Zaposleni Alpha Bank i ove godine će ličnim primerom ukazati na činjenicu da je samo malo volje i truda potrebno da bi se unapredilo okruženje u kojem živimo.

Zaposleni Alpha Bank odlučili su da se poslednjeg vikenda u maju posvete uređivanju dvorišta u 20 vrtića širom Srbije. Zahvaljujući njihovom zalaganju, u akciji „Zajedno uređujemo vrtiće, za osmeh više“, vrtići u Beogradu, Pančevu, Vršcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Senti, Somboru, Zrenjaninu, Šapcu, Obrenovcu, Jagodini, Kruševcu, Boru, Prijepolju i Užicu postaće zelene oaze u kojima će mališani moći bezbrižno da se igraju. Ozelenjavanje dvorišta vrtića biće sprovedeno sađenjem cveća, drveća i žbunastih biljaka.

Ličnim primerom i radom 23.maja 2009. godine više od 450 zaposlenih bilo je angažovano na farbanju ograda i krečenju fasada u 20 osnovnih škola u 14 gradova Srbije. Više od trećine od ukupnog broja zaposlenih, koji su tog dana radili na ulepšavanju dvorišta škola, učinili su da prvi Alpha Bank Dan dobrovoljaca u Srbiji bude jedan od najveselijih društveno odgovornih projekata za 2009. godinu.

Alpha Bank Dan dobrovoljaca obeležava se u svim zemljama u kojima Alpha Bank Group posluje sa ciljem da zaposleni Alpha Bank sopstvenim angažovanjem utiču na rešavanje problema od socijalne važnosti.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *