Aktuelno

Apel proizvođačima: Povoljne montažne kuće biće prioritet nakon poplava

Upućemo apel proizvođačima montažnih kuća da nakon asanacije terena ponude unesrećenom stanovništu što povoljnije uslove za nabavku novih montažnih kuća.

Velike poplave koje su zadesile Srbiju i region raselile su veliki broj stanovnika kojima su kuće uništene ili oštećene. Biće potreban veliki broj jeftinih montažnih kuća kako bi se smestili svi oni koji ostali bez doma.

Na ovogodišnjem Sajmu građevinarstva predstavljen je veći broj montažnih kuća čija se cena kretala od 180 do 350 evra po metru kvadratnom. One bi svakako bila dobra solucija za brzo i sigurno smeštanje raseljenih ljudi.

Evo kako izgleda aktuelna ponuda montažnih kuća:

Steco centar

montazna-kuca-cena

Montažna kuća firme Steco Centar površine je 63 kvadrata i košta 6.000 evra bez temelja, temeljne ploče i instalacija. Postoji i verzija kuće od 60 kvadrata za 16.000 evra kompletno završena.

Bor Promet Ivanjica

montazna-kuca-izgled

Cena montažnih kuća firme Bor Promet Ivanjica  kreće se u rasponu od 190 u sivoj fazi (krov, oluk, opšivka, stolarija, bez kupatila, izolacije i krečenja) do 350 evra po sistemu ključ u ruke.

Domtera

montzna-kuca-sajam

Firma Domtera, takođe iz Ivanjice, nudi montažne kuće u sivoj fazi po ceni od 180 evra po kvadratu bez zanatskih radova (instalacija, temelji, podovi). Ipak, u tu cenu dobija se fasada i krečenje. Za 350 evra po kvadranom metru možete dobiti kuću po sistemu ključ u ruke. Domtera pravi tipske kuće ili po projektu kupca. Rok za isporuku kuće je 30-45 dana. Domtera ispunjava uslove i standarde za gradnju montažnih kuća u Norveškoj, Švedskoj, Francuskoj i Sloveniji.

Mobilna kuća Adria

montazna-kuca

Novitet na našim prostorima je mobilna kuća koja se lako može prebaciti na drugu lokaciju. U kući je uključena sva oprema (frižideri, šporeti, radijatori pa čak i nameštaj, kreveti, plakari, sofa) a dobijate i kompletno opremljeno kupatilo s tuš-kabinom. Cena zavisi od kvaliteta oprema a kreće se oko 1.000 evra po metru kvadratnom. Izloženi model na sajmu površine je 23,5 m2 i ima dve spavaće sobe, dnevnu sobu s kuhinjom i kupatilom i njegova cena je 20.000 evra. Trem se kupuje odvojeno.

Ovu kuću je lako premestiti na drugu lokaciju jer je na točkovima. Ako se radi o kratkim lokacijama može se odvući a ako je treba prebaciti na veću razdaljinu može se postaviti na kamion i odneti.

montazna-kuca-prenosiva

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. Nejra

    Montažne kuće Adles Doo :www.adles.ba

Ostavite odgovor

Obavezna polja *