Novi objekti

Blok 41a: Dve kule i trgovinski lanac Carrefour

Građevinsko preduzeće Napred planira da ove godine počne izgradnju stambeno-komercijalnog kompleksa u novobeogradskom Bloku 41a, saznaje portal Beobild.

Beobild je objavio preliminarni dizajn Napredovog kompeksa koji se sastoji od dve stambene kule i tržnog centra u čijem će se prizemlju nalaziti prvi beogradski supermarket poznatog francuskog trgovinskog lanca Carefour.

Komleks će biti izgrađen na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Ulice omladinskih brigada, na građevinskoj parceli od oko dva hektara. U osnovi kompleksa biće smešten relativno veliki maloprodajni centar u okviru kojeg će se nalaziti prvi objekat poznatog i dugo najavljivanog francuskog trgovinskog lanca Carrefour ne samo u Beogradu, već u Srbiji.

blok-41a-carefree

Tržni centar će imati bruto površinu od 40.000 kvadrata i prostiraće se na čitavom prizemlju i dve etaže iznad.

Ispod kompleksa će se nalaziti podzemna garaža na dva nivoa koja će zauzimati oko 38.000 kvadrata. Iz zgrade šoping centra „izdizaće se“ dve stambene kule, orijentisane prema Ulici omladinskih brigada i Bulevaru Milutina Milankovića.

Prema saznanjima Beobilda, početak izgradnje planiran je već za treći kvartal ove godine, dok bi ceo kompleks, prema trenutnim planovima, bio otvoren do kraja 2015.

Više o Napredovom projektu u Bloku 41a čitajte na portalu Beobild.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *