Enterijeri

Bioskop pretvoren u stan

Videli smo do sada razne transformacije prostora u stambene jedinice međutim pretvaranje bioskopske sale u stan nas je sve iznenadilo.

Bioskop Astoria Cinemas, otvoren davne 1931. godine, zatvoren je nedavno bez zbog finansijske krize i pretvoren u luksuzni stan u centru Stokholma. Međutim onaj ko se bude odlučio da kupi ovaj stan ne bi trebao da ima problema sa krizom jer je njegova cena negde oko 2,5 miliona evra.

Površina ovog megalomanskog stana je 423 kvadratnih metara sa terasom od 39 i dvorištem od 22 kvadratnih metara u blizini parka Vasa. Pored toga što je impresivne površine, ova bivša bioskopska sala ima i fantastičnu visinu plafona koji je na 7,8 metara! Nije ni čudo što je u stan stala i palma visine pet metara.

Naravno i ostatak stana je namenjen životu na visokoj nozi pa će vas u ogromom kupatilu sačekati i  sauna kao i garderober u kojem možete šetati. Za životnu ravnotežu tu je i japanski rekretivni centar i terasa pod staklenim krovom.

Theatre-Apartment-Freshome11Theatre-Apartment-Freshome10 Theatre-Apartment-Freshome09 Theatre-Apartment-Freshome08Theatre-Apartment-Freshome07 Theatre-Apartment-Freshome06 Theatre-Apartment-Freshome05 Theatre-Apartment-Freshome04Theatre-Apartment-Freshome13 Theatre-Apartment-Freshome03 Theatre-Apartment-Freshome02 Theatre-Apartment-Freshome01

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *