Softver

Autodesk vodič za održivost projekta u arhitekturi, građevinarstvu i inženjeringu

Održivost projekta zahteva ’zeleno’ razmišljanje u svakoj fazi životnog ciklusa izgradnje, počev od toga da li da se izgradi nov ili renovira stari objekat.

Svet se menja, ekonomija se menja i naše navike se menjaju. Autodesk pomaže u snalaženju sa novim izazovima, u korišćenju prednosti projekta ‘green building‘, odnosno energetski efikasne zgrade kod renoviranja i adaptacije.

Mnoge firme tragaju za najboljim načinom da integrišu Building Information Modeling (BIM) tehnologiju sa održivim projektom i alatima za analizu novih konstrukcija i adaptaciju postojećih. Jednostavan Autodesk vodič za održivost projekta kroz ‘green building‘ ilustruje principe i tehnologije za svaku fazu životnog ciklusa projekta. Donošenje odluka u ranijim fazama projekta rezultira značajnim rezultatima u uštedi energije, vode, materijala i zemljišta u konačnoj realizaciji projekta.

Ovaj interaktivni vodič pomaže u boljem razumevanju kritičnih momenata i koracima koje je potrebno sprovesti da se efikasno ispune ciljevi, odnosno da se ostvari ušteda energije i vode i na taj način smanji ukupan uticaj na životnu sredinu.

Više informacija na ovoj adresi.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *