Softver

CAD Touch: Crtanje i editovanje projekata u pokretu

Aplikacija CAD Touch namenjena je arhitektama i građevincima koji žele da precrtaju crteže ili da ih pregledaju na licu mesta.

Zahvaljujući ekranima osetljivim na dodir, crtanje pomoću CAD Toucha je veoma jednostavno ali zahteva da imate crtež nacrtan na papiru koji ćete potom ufokati kamerom telefona i prebaciti u ovaj program. Crtanje se vrši na uvezenoj podlozi i potom lako pretvara u CAD crtež koji se potom može otvoriti u bilo kojoj CAD aplikaciji koja čita fajlove u DWG ekstenziji.

cad-touch-1

Ne samo da možete crtati pomoću CAD Toucha, već DWG fajlove možete i editovati (nije baš tako jednostavno) već i proveravati na svom mobilnom telefonu dok ste na gradilištu. Veoma je zgodno da dok ste na licu mesta možete da otvorite crtež i proverite neku dimenziju.

cad-touch-3

CAD Touch podržava crtanje linija, polinija, krugova, kvadrata, lukova, unos tekst, blokova, rasterizovanih slika a tu su i neophodne funkcije poput move, rotate, scale, trim, delete, mirror, offset…

cad-touch-6

Aplikacija CAD Touch je 2D editor i 3D viewer pa možete otvarati i snimati radove u DWG, PDF i PNG ekstenzijama.

cad-touch-4

CAD Touch je besplatna aplikacija dostupna za Android operativne sisteme a preporučuje se telefon ili tablet s ekranom od najmanje 4 inča. Stylus olovka je takođe preporučljiva ako mislite da nešto crtate na telefonu. Na telefonima s više količine RAM memorije aplikacija će se mnogo bolje ponašati.

cad-touch-5

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *