CoNStruction konferencija biće održana po 8. put; Foto: Promo
Studentsko ćoše

CoNStruction konferencija od 9. do 13. novembra u Novom Sadu

Međunarodna konferencija studenata građevinarstva, geodezije i arhitekture ,,CoNStruction“ će po osmi put biti održana ove godine u Novom Sadu od 9. do 13. novembra.

Ova konferencija od 2016. godine okuplja učesnike iz susednih država, pored kojih su prisustvovali i studenti iz Italije, Nemačke, Tunisa i Turske.

Projekat je pokrenut od strane Studentske unije Fakulteta tehničkih nauka, sa ciljem stručnog usavršavanja i upoznavanja studenata sa aktuelnim projektima i trendovima iz oblasti građevinarstva, arhitekture i geodezije.

„Povezivanje sa uspešnim i inovativnim kompanijama ima veliki potencijal da motiviše studente, da pruži korisno iskustvo za buduću praksu, pomogne im da se povežu sa stvarnim poslovnim svetom i stvori mogućnosti za buduću karijeru“ – navode organizatori konferencije.

Studenti će imati priliku da obiđu gradilišta u različitim fazama izgradnje; Foto: Promo

Predavanja, radionice, diskusije

Program stručnih predavanja, radionica, panel diskusija i poseta gradilištu počinje svečanim otvaranjem 10. novembra. CoNStruction je posebno prepoznatljiv među studentima po tome što im pruža priliku da posete gradilišta u različitim fazama izvođenja i na taj način se bolje upoznaju sa svojom strukom.

Za vreme konferencije, firme iz okruženja će biti u mogućnosti da se predstave učesnicima. Neke od kompanija koje su do sada pružile najveću podršku za realizaciju ovog projekta su: NS Drafter, Adria Bim, CTP, Velestroj, hiCad

Pored brojnih kompanija, projekat je podržan i od strane Fakulteta tehničkih nauka kao i Departmana za građevinarstvo i geodeziju i Departmana za arhitekturu i urbanizam, te se svake godine veliki broj profesora odazove pozivu na konferenciju.

Projekat je pokrenut od strane Studentske unije Fakulteta tehničkih nauka; Foto: Promo

Registracije od 1. oktobra

Prijave za konferenciju za studente Fakulteta tehničkih nauka počinju 16. oktobra dok će studenti sa drugih fakulteta moći da se prijave od 1. oktobra.

Više informacija o konferenciji ,,CoNStruction23“ možete pronaći na instagram stranici @construction.novisad a sva dodatna pitanja možete poslati na e-mail [email protected].

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *