Foto: Unsplash (May Payload)
Aktuelno

Kreće javna rasparava o izmenama i dopunama Zakona o stanovanju i održavanju zgrada

Javna rasprava organizovaće se u formi prezentacija i diskusija u Zaječaru, Somboru, Kraljevu, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu i Beogradu.

U periodu od 11. septembra do 3. oktobra Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sprovodiće javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o stanovanju i održavanju zgrada.

Iz Ministarstva su saopštili da pozivaju državne organe, stručnu javnost, kao i druge zainteresovane strane, da se u okviru javne rasprave upoznaju sa tekstom Nacrta zakona i daju svoje primedbe, predloge i sugestije.

Pročitajte još na Gradnja.rs:

Od  Zaječara do Beograda

Javnu raspravu o Nacrtu zakona, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture organizovaće u formi prezentacija i diskusija, koje će se održati ovim redom: 13. septembra u Zaječaru od 12 do 14 časova u ulici Nikole Pašića 37, u Somboru 18. septembra od 11 do 13 časova u ulici Venac Stepe Stepanovića 30, kao i u Kraljevu 20. septembra od 11 do 13 časova u ulici Omladinska 2.

U Kragujevcu će javna rasprava biti održana 22. septembra od 11 do 13 časova u ulici Dr Zorana Đinđića 10/IV, u Nišu 26. septembra od 11 do 13 časova u ulici Dobrička 2, u Novom Sadu 28. septembra od 11 do 13 časova u ulici Narodnog fronta 10 i na kraju u Beogradu 2. oktobra od 11 do 13 časova u prostorijama Privredne komore Srbije na adresi Resavska 13–15, prenosi B92.

Primedbe, predloge i sugestije moguće je dostaviti Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture putem elektronske pošte na imejl adresu [email protected] ili poštom na adresu Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd, sa napomenom „Za Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o stanovanju i održavanju zgrada“.

Izabrali smo za vas...

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *