Iskoristite popust od 35% na Mapu gradilišta; Foto: Gradnja
Aktuelno

Još samo jedan dan: Mapa gradilišta sa preko 1.000 B2B kontakta na popustu 35%

Iskoristite jedinstvenu priliku da dobijete sveobuhvatni pregled građevinskih aktivnosti na području Srbije sa popustom i ostvarite bolje poslovne rezultate u 2024. godini.

Jedan od najpopularnijih servisa portala Gradnja.rs je na akciji! Mapa gradilišta je jedinstven B2B alat za pretragu novih stambenih i poslovnih objekata, ali i infrastrukturnih projekta u Srbiji. Na raspolaganju vam je i lista direktnih kontakta investitora, projektanata i izvođača koji su angažovani na ovim gradilištima.

U Mapi gradilišta moguće je izabrati građevinsku sezonu i uporediti podatke sa prošlom godinom. Na raspolaganju vam je pretraživanje po ulici, naselju ili gradu. Na ovaj način možete sagledati građevinske aktivnosti na lokaciji koja je od vašeg poslovnog interesa.

Mapu možete pretraživati po 6 različitih parametara: po imenu zgrade, gradu, ulici, tipu zgrade ali i po investitoru ili projektantu što može biti posebno interesantno ukoliko tražite specifične objekte. Od preko 2.000 aktivnih gradilišta, oko 80% čine projekti stambene novogradnje u velikim gradovima.

Pretražujte aktivna gradilišta širom Srbije po vašoj želji; Foto: Gradnja.rs

Oko 80% gradilišta na Mapi čine objekti stambene novogradnje u velikim gradovima.

Kontakti investitora, projektanta i izvođača

Pored izdašnih podataka u Mapi gradilišta, u ovom jedinstvenom paketu dobijate i direktne kontakte 460 investitora, 410 projektanata i 200 izvođača. U pitanju su javno dostupni podaci koji obuhvataju website, broj telefona i email adresu.

Na ovaj način možete ostvariti direktan kontakt sa novim poslovnim partnerima i sebi obezbedite bolju poziciju na tržištu u 2024. godini. Podaci i kontakti sa Mape vam mogu biti od velike koristi da budete korak ispred konkurencije, o čemu svedoči preko 150 zadovoljnih korisnika Mape.

Posebna pogodnost jeste da se podaci sa Mape gradilišta preuzmu u tabelarnom formatu. Ovo omogućava sortiranje i pregled podatka u tabeli prema potrebama vašeg biznisa. Tabelarni podaci se mogu listati i preuzimati za određeni vremenski period i za različite parametre sortiranja.

Ova baza direktnih kontakta može biti vaša za samo 300 evra; Foto: Gradnja.rs

U paketu dobijate i kontakte 460 investitora, 410 projektanata i preko 200 izvođača.

Ostvarite bolje rezultate u 2024. godini

Od 20. novembra do 1. decembra traje popust na Mapu gradilišta od 35% . Umesto 56.000 dinara, cena iznosi 36.400 dinara + PDV za godišnju članarinu – što je oko 3.000 dinara mesečno. Dakle, sa jako malim ulaganjem možete ostvariti velike poslovne rezultate.

Mapa gradilišta je namenjena B2B korisnicima iz građevinske industrije u cilju međusobnog umrežavanja. Naročito je korisna firmama koje se bave distribucijom materijala i opreme, investitorima koji žele da pronađu povoljnije ponude za svoje projekte, ali i projektantima i izvođačima koji žele da pronađu bolje poslove u narednoj građevinskoj sezoni.

Ukoliko želite da ostvarite pogodnosti koje vam Mapa Gradilišta nudi i unapredite vaše poslovne rezultate, možete se registrovati putem online formulara.

Za više detalja, možete nas pozvati na broj 064 35 280 73.

 

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *