Foto: DaNS Facebook stranica
Aktuelno

Bira se novi predsednik DaNS-a: Prijave do 13. maja

Društvo arhitekata Novog Sada bira novo rukovodstvo na izbornoj skupštini koja će se održati 17. maja 2022. godine.

Društvo arhitekata Novog Sada je strukovna organizacija arhitekata koja deluje u Novom Sadu od 1960. godine sa ciljem artikulisanja i zastupanja interesa svojih članova u cilju afirmacije, unapređenja i zaštite arhitekture i urbanizma.

Dve godine nakon prošlih izbora, članovi DaNS-a se pozivaju na novu izbornu Skupštinu koja će se održati 17. maja 2022. godine sa početkom u 18 časova u prostorijama DaNS-a u Ulici Svetozara Miletića br. 20 u Novom Sadu.

Izborne liste do 13. maja

Predlozi izbornih lista za predsednika i šest članova Upravnog odbora DaNS mogu se dostaviti zaključno sa 13.5.2022. godine putem e-maila: [email protected], ili poštom.

Pored izbora upravnog odbora i predsednika DaNS-a, na izbornoj Skupštini biće predstavljen izveštaj o radu društva u periodu 2020-2002. godine.

Pravo glasa imaju svi članovi DaNS, diplomirani inženjeri arhitekture sa aktivnom članarinom za 2022. godinu.

Izborna skupština 2020. godine; Foto: Igor Conić

Sadašnje rukovodstvo

Podsetimo, na izbornoj Skuštini održanoj pred pandemiju koronavirusa 2020. godine za predsednika DaNS-a izabran je Miljan Cvijetić, a postojale su dve izborne liste.

Predsednik DaNS-a i članovi upravnog odbora, zajedno sa predstavnicima JP Urbanizam, učestvovali su na panel debati koju je organizovao portal Gradnja a tema je bio novosadski GUP 2030.

Odabrali smo za vas:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *