Enterijeri

Dizaap: Poslovni prostor koja odiše kućnom atmosferom

Kompanija nameštaja Dizaap iz Kijeva dobila je nove kancelarije koje više podsećaju na enterijer kuće nego na poslovni prostor.

Arhitektonski studio Sergey Makhno u saradnji sa zaposlenima iz Dizaapa stvorili su, s malim budžetom i za svega tri meseca, svetlo i dizajnerski veoma interesantno potkrovlje. Radni prostor Dizaapa sada je mešavina industijskog i pomalo eklektičnog dizajna, koji u kombinaciji podseća na enterijer kuće ili stana.

Dizaap office 01

Obrade zidova i podova gotovo da se nije ni bilo, već su samo segmentno tretirani. Na ovaj način, osim što su uštedeli vreme i novac, omogućili su adekvatnu podlogu za dalje razigranije uređenje, piše Archilovers.

Dizaap office 02

Većinu dekoracije i nameštaja radili su ručno majstori iz Dizaapa prema nacrtima arhitekte. Detalji poput police s knjigama, makete automobila i činije s voćem, dodatno su oplemenili prostor.

Dizaap office 03

Kako zidovi i podovi nisu tretirani, problem s odjekom zvuka rešen je mestimičnim postavljanjem panela na zidovima, koji apsorbuju zvuk i čine prostor prijatnim..

Dizaap office 04

Dizaap office 05

Dizaap office 06

Foto: Andrey Bezuglov

Pogledajte još interesantnih enterijera u industrijskom stilu.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *