Nameštaj i oprema

Drveni stolovi talasastih ivica u savremenim enterijerima

Duh prirode i u modernom enterijeru?! Zašto da ne! Pogledajte kako je enterijer može oživeti rustičnim drvenim stolom.

Sto izrađen od prirodnog drveta sa neravnim, živim ivicama zgodno je parče nameštaja koje u enterijer unosi dozu rustike, nepravilnosti i šašavosti. Kada želite da razbijete monotoniju strogog ili minimalističkog prostora, ovakav sto je idealan izbor.

Rustični trpezarijski stolovi prave se od prirodnog drveta i to obično u kombinaciji sa čeličnim nogarama koje se obično dobro povezuju sa modernim enterijerima. Ali koliko to dobro može da izgleda, pogledajte u sledećim primerima!

Prirodan sto i belom enterijeru; foto: Magnus Klitten

Ovaj sto od prirodnog, grubo obrađenog drveta, uklopio se savršeno u pomalo hladan prostor i dao mu je toplinu, piše Homedit.

Sve je rustično ali sto i dalje dominira

Sto talasastih ivica je toliko neobično parče nameštaja da će uvek biti u prvom planu.

U ovom primeru, i kuhinja i trpezarija su rustični ali drveni sto i dalje dominira prostorom. On je toliko neobično parče nameštaja da će uvek biti u prvom planu. Zato pazite kako ga koristite!

Talasasti sto dobro izgleda i u ušuškanom enterijeru

Ako se pak plašite da puno eksperimentišete sa hladno-toplom kombinacijom, ovakav sto će se savršeno uklopiti i u ambijent koji zrači toplinom. Samo znajte da koliko god enterijer bio elegantan, kada unesete ovakav sto sa talasastim ivicama dobićete rustični izgled prostora.

Rustičan sto najbolje izgleda u savremenom enterijeru

Ovo je jedan dobar primer uklapanja rustičnog stola u moderan enterijer. Ubacivanjem trpezarijskog stola sa talasastim ivicama u prostor u kojem je sve moderno, unešena je preko potrebna dinamika. Projekat ovog enterijera potpisuje arhitekta Sonja Brstina.

Ivica stola koja prati liniju drvenih vlakana i čvorova u modernom enterijeru

Foto: Homedit  

Kada ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *