Promo

Efektne italijanske pločice koje podižu nivo estetike prostora

Prestižne pločice italijanske kompanije Tagina odnedavno su dostupne i u Srbiji. Pogledajte kako one izgledaju!

U potrazi ste za keramikom koja će dati vizuelni pečat vašem enterijeru? Pločice kompanije Tagina, posebno iz kolekcije DeTails i Déco d’Antan, pravi su izbor za vas!

Inspiracija za izgled pločica iz kolekcije DeTails proistekla je istovremeno iz tradicionalnog i savremenog dizajna. Ovaj jednostavan ali u isto vreme efektan miks daje pločici poseban karakter.

Kolekciju DeTails krase inovativni oblici i to u mat i u sjajnom finišu zahvaljujući kojima ove pločice postaju odličan izbor kako za javne tako i za stambene prostore.

 

Zahvaljujući svojoj neutralanoj i pastelnoj paleti boja, ove pločice mogu oplemeniti svaki prostor podižući mu vrednost na jedan sofisticiran način. Kolekciju DeTails krase inovativni oblici i to u mat i u sjajnom finišu zahvaljujući kojima ove keramičke pločice postaju odličan izbor kako za javne tako i za stambene prostore.

Pogledajte kako pločice DeTails izgledaju u enterijeru.

Kolekcija Déco d’Antan

Ovo nije samo nova kolekcija pločica već istinski novi sistem keramike osmišljen tako da sa dozom osvežene elegancije možete obnoviti vaš stambeni ili javni prostor. Boja, dekor i jaki kontasti tri su različita elementa kolekcije Déco d’Antan pločica za podove koji, kada se zajedno kombinuju, daju neverovatne estetske mogućnosti i slobodu u kreiranju ambijenta. Geometrijski oblici i dekori sa ugraviranim floralni motivima nude fantastične vizuelne mogućnosti koji će vaš životni prostor učiniti upečatljivim.

Geometrijski oblici i dekori sa ugraviranim floralni motivima na kolekciji Déco d’Antan nude fantastične vizuelne mogućnosti.

 

Pogledajte neke od primera enterijera sa pločicama iz Taginine kolekcije Déco d’Antan:

Proizvodi kompanije Tagina dostupni su i u Srbiji zahvaljujući firmi Ceramix Project iz Novog Sada. (Kosovska 24, Novi Sad, 063-516-001, 021-66-11-211).

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *