Aktuelno

Podržite akciju da Novi Sad dobije vodič kroz modernizam grada

Glasajte za projekat Vodič kroz modernizam Novog Sada od 31. avgusta do 6. avgusta u ponoć na Vega IT stranici Facebooka.

Kompanija Vega IT pokrenula je akciju Programeri za Novosađane koja će trajati od 1. juna pa sve do 10. septembra. Ideja iza ovog događaja jeste da se na predloženim projektima radi modularno, te da se svi projekti uključujući i izvorni kod preda u vlasništvo pojedincima ili organizacijama koje su bile inicijator promene, a kasnije i na upotrebu građanima Novog Sada. Jedan od predloga koji je uputio DaNS jeste projekat Vodič kroz modernizam Novog Sada.

Cilj ove aplikacije jeste podizanje svesti građana i turista o istoriji našeg grada i relevantnim objektima u Novom Sadu.

 

Problem koji rešava projekat Vodič kroz modernizam Novog Sada jeste nepostojanje adekvatne aplikacije koja pruža dovoljno informacija o znamenitostima Novog Sada. Cilj ove aplikacije jeste podizanje svesti građana i turista o istoriji našeg grada i relevantnim objektima u Novom Sadu.

Kako se glasa za projeakt

Svaka reakcija na sliku će se računati kao jedan bod za određeni projekat. Za projekat Vodič kroz modernizam Novog Sada možete glasati od 31. avgusta do 6. avgusta u ponoć na Vega IT stranici Facebooka.

Srodni članci na portalu Gradnja.rs:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *