Promo

Ragno pločice EDEN – sofisticiran retro majolika efekat

Ovu kolekciju pločica čine heksagonalne jednobojne pločice i mavarski dekori koji će podići vizuelni kvalitet vašeg prostora.

Inspiracija za pravljenje pločica EDEN bila je prošlost prožeta modernim dodirom. Savremeni materijali reinterpretiranog retro majolika efekta s modernim pristupom veliki su hit u dizajnu enterijera, tako da će ove pločice učiniti da vaš prostor deluje savremeno ali uz dašak minulih vremena.

Kolekcija EDEN pločica čine nove jednobojne pločice u obliku heksagona i mavarski dekori koji obogaćuju ovu kolekciju voštanom majolika završnicom. Varijacije tonova i rustične, skoro pa oštećene, ivice reprodukuju znake koje za sobom ostavlja vreme. S druge strane, neutralne nijanse prirodnih boja naglašeni su atraktivnim oblicima.

Šestougaone jednobojne pločice kombinuju se sa dva modularna dekora čime se mogu dobiti atraktivne kompozicije. Romantičnim miksom dekora dobiće se prostori koji izgledaju neodoljivo.

Replika majolike potencira izraženi izgled habanog materijala čime je na idealan način došlo do fuzije prošlosti i sadašnjosti.

Kreativnost koja se ogleda u dekor pločici. One su dostupne je u bojama Bianco i Cotone, sa osam različitih uzoraka inspirisanih starim tankim plafonskim pločicama i novim heksagonalnim pločicama koje reinterpretiraju dizajn starih majolika.

Kontakt

Ove pločice mogu se kupiti i u Srbiji. Firma Arte Ceramica distributer je proizvoda ove italijanske kompanije. Posetite ih u njihovom salonu na adresi Bulevar kralja Petra 65 u Novom Sadu.

 

Kad ste već ovde…

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *