Promo

Elegancija u svakom uglu kupatila

Kupatila je napravljena kao jedinstvena jedinica: nove obrade površine za TECEsquare metalnu aktivacionu tipku za vodokotlić i TECEdrainprofile tuš profil savršeno odgovaraju površinama standardnih armatura.

Moderna kupatila su u sve većoj meri individualno dizajnirana utočišta za uživanje. Nije ni čudo da se boje u velikom stilu nastavljaju vraćati u kupatila, ali se takođe povećavaju i zahtevi krajnjih kupaca u pogledu ekskluzivnosti, individualnosti i otpornosti. To jest, potreba za ponudama koje nude upravo ovu vrstu pouzdanosti u planiranju. Ovde su važni detalji; harmoničan i zadivljujući izgled može se postići tek kada su svi proizvodi usklađeni.

TECE će ove proizvode nuditi u budućnosti u bojama Black Chrome, Red Gold i Gold Optic – i u brušenoj i ispoliranoj verziji.

Još jedan važan detalj: obrada površine koja ne samo da izgleda oplemenjeno, već je takođe i otporna i može podneti posebne uslove u kupatilu. Odgovor na ovo je: PVD obrada površine.

Ova tehnologija potiče od izrade satova: PVD sloj ne samo da čini metalne površine čvršćim, on im takođe daje i karakterističnu nijansu. TECE će ove proizvode nuditi u budućnosti u bojama Black Chrome, Red Gold i Gold Optic – i u brušenoj i ispoliranoj verziji. Boje su takođe skrojene uz priključke proizvođača Hansgrohe/Axor, što omogućuje harmonični dizajn boja WC šolje i tuša pa sve do umivaonika.

Opcije boja i završnih obrada aktivacionih tipki:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *