Regulator temperature u prostoriji Nea omogućava komfornu i pouzdanu regulaciju prijatne temperature
Promo

NEA SMART 2.0: Grejanje i hlađenje prema vašim potrebama

NEA SMART 2.0 je nova generacija regulacije opremljena inteligentnim funkcijama za efikasno upravljanje sistemima podnog, zidnog i plafonskog grejanja i hlađenja.

Sistem nam omogućava da imamo odgovarajuću temperaturu u svakom trenutku u svakoj prostoriji. Prava ugodnost znači da mi o tome ne moramo da brinemo. On uči na osnovu naših potreba za grejanjem i korisničkih navika, i automatski se prilagođava – samostalno bez našeg dodatnog angažovanja. Ako ipak imamo potrebu da sami intervenišemo, onda je to u svako doba moguće na samom uređaju, pomoću aplikacije ili putem glasovnih komandi preko funkcije Amazon Alexa.

NEA SMART 2.0 je novi sistem regulacije podnog, zidnog i plafonskog grejanja i hlađenja

Pametne funkcije za uštedu energije do 20%

Zahvaljujući Geofencing tehnologiji (praćenje kretanja korisnika) NEA SMART 2.0 će naš prostor grejati i hladiti samo kada smo kod kuće – ili kada smo na putu ka svom domu. Regulacijom možemo tačno da odredimo vreme i intenzitet grejanja ili hlađenja u svakoj prostoriji posebno. Funkcijom kao što je prepoznavanje otvorenog prozora možemo lako da uštedimo i do 20 % energije, jer sistem automatski prilagođava parametre.

Intuitivna korisnička aplikacija omogućava nadgledanje potrošene energije, omogućava nam da proverimo da li je kod kuće sve u redu gde god da se nalazimo, a ako smo kojim slučajem zaboravili da isključimo grejanje ili hlađenje, to onda možemo naknadno da učinimo i kada smo na putu. Ako imamo potrebu za podrškom, instalater može brzo i jednostavno da pomogne putem opcije za daljinsko održavanje.

NEA SMART 2.0 će naš prostor grejati i hladiti i kada smo na putu ka svom domu

Funkcijom kao što je prepoznavanje otvorenog prozora možemo lako da uštedimo i do 20 % energije.

Ekskluzivan i elegantan dizajn sobnih regulatora je rešen u dve boje – diskretna bela ili markantna crna. Opciono i sa svetlećim ramom za diskretno osvetljenje. Displej je opremljen modernim LED matriks ispisom.

Ekskluzivan i elegantan dizajn sobnih regulatora je rešen u dve boje – diskretna bela ili markantna crna

Laka ugradnja

NEA SMART 2.0 je na raspolaganju u bežičnoj ili ožičenoj verziji. Bežična varijanta je pogodna za objekte koji se renoviraju, nema zahtevnih radova poput štelovanja i malterisanja. Bus, odnosno ožičena varijanta uz jednostavno kabliranje je primenljiva kako kod novih tako i kod postojećih sistema.

Inovativnu tehnologiju novog sistema regulacije REHAU čine međusobno usklađene komponente. Sistem je fleksibilan, pa može da se ugradi shodno našim potrebama. Lako se konfiguriše i prilagođava kako zahtevi evoluiraju. Podjednako je pogodan kako za stambene prostore, tako i za škole, poslovne zgrade, hotele itd.

NEA SMART 2.0 označava početak uzbudljivog putovanja uz REHAU.

Kada ste već ovde…

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *