Smart Privacy: Novitet u ponudi renomiranog proizvođača prozorskih sistema
Opremanje

REHAU predstavlja novitete na virtuelnom sajmu

Posetioci digitalnog sajma će moći da dobiju i eksluzivni uvid u ponudu ovog renomiranog proizvođača prozorskih sistema.

Pandemija virusa Covid19 potpuno je uzdramala tržište građevinske industrije i onemogućila uobičajene načine poslovanja. Umesto sastanaka, organizujemo Skajp i Zoome pozive, umesto seminara posećujemo webinare, a izgleda da ćemo na sajmove ići iz udobnosti naše fotelje.

Naime, kompanija REHAU osmislila je kreativan i praktičan način kako da svojim klijentima, partnerima i kupcima približi sve inovacije i pruži im relevantne informacije. To će učiniti putem 360 virtuelnog sajma, gde će svi posetioci imati priliku da sami istraže proizvodni asortiman, nova prozorska rešenja i upoznaju se sa proizvodnim detaljima. Pored toga, svi zainteresovani moći će da dobiju ekskluzivne informacije tako što će zakazati “personalnu turu” sa nekim od članova prodajnog tima kompanije, koji će im pružiti detaljne informacije i odgovoriti na sva njihova pitanja.

REHAU proširuje svoj proizvodni portfolio pametnim rešenjima koja prevazilaze prozorske sisteme i profile.

U skladu sa svojim sloganom “Napravi razliku, razvijaj poslovanje”, REHAU je kreirao inovacije u okviru i izvan divizije prozora, koje kreiraju dodatnu vrednost i korist za njihove kupce i partnere. U sklopu inovacija, REHAU pruža odgovore na mnoge izazove koji utiču na industriju, kao što su pametna tehnologija, kontinuirano ulaganje u potrebne veštine i digitalizacija. Pored toga, REHAU proširuje svoj proizvodni portfolio pametnim rešenjima koja prevazilaze prozorske sisteme i profile, čvrsto se etablirajući kao dobavljač kompletnih sistema. “Dajemo veliku vrednost tako što nudimo više od samih proizvodnih komponenti.

Sofisticirani sistemi i dodaci

REHAU svojim kupcima pruža pouzdane, testirane, proverene sisteme zajedno sa prodajnim pojašnjenjima i argumentima. Odlični primeri sofisticiranih rešenja su “GENEO” sistem profila napravljen od materijala “RAU FIPRO X”, koji izuzetno velike elemente pretvara u realnost, ne ugrožavajući prvoklasnu energetsku efikasnost i ne dovodeći ih u opasnost od deformacije ili “SYNEGO” portfolio profila koji je sada obogaćen ekonomičnim kliznim sistemom pod nazivom “SYNEGO SLIDE”. REHAU takođe teži da pruži kompletna sistemska rešenja. Kao rezultat toga, kompanija svoj proizvodni portfolio proširuje nizom prilagođenih dopuna sistema, kao što su ograde za francuske balkone “SKYFORCE”, nove serija prozorskih ručica “LINEA” i pametno prilagodljiva rešenja za klizne i sklapajuće elemente.

Novo: ograde za francuske balkone SKYFORCE; Foto: Rehau

Pametna rešenja

REHAU koristi vrhunske pametne tehnologije kako bi svojim kupcima pomogao da ostvare novi tržišni rast, proširujući set funkcija koje prozori mogu da ponude i pružajući nove prodajne argumente koje REHAU klijente zaista izdvajaju od konkurencije. „Pružamo sofisticirana, odmah dostupna i primenljiva rešenja koja kupcima omogućavaju lakši ulazak na tržište pametnih kuća, počevši od samostalnih rešenja do integracije u kompletne sisteme“, izjavio je Karsten Heuer. Pored dodatnog unapređenja “REHAU Smart Guard-a”, ovo obuhvata i inteligentna rešenja za ventilaciju, kao i rešenja za privatnost i bezbednost (“REHAU Privacy” i “REHAU Shading”). Konstruisan u mnogo kompaktnijem obliku i prepun novih funkcija, novi “Smart Guard 2” sada je dostupan za sve REHAU prozorske sisteme i sve tipove otvaranja.

Rešenje za...
Rešenje za...
... pametno zatamljenje
... pametno zatamljenje

Inovacije za procese ugradnje

REHAU se u podjednakoj meri bavi i temom digitalizacije, pružajući svojim kupcima nove usluge koje mogu pomoći u optimizaciji njihovih procesa. Ovaj proces započinje privlačenjem novih kupaca, preko planiranja i ugradnje, i proteže se na usluge servisiranja nakon prodaje, “REHAU Connect”, “Just Smart” i naš “Window ID” su tri izdvojena proizvoda u ovom domenu.

„Kao pioniri i inovatori, želeli smo da koristimo “REHAU Just Smart” za otkrivanje potpuno novog načina ugradnje prozora i vrata. Ovo predstavlja naš doprinos prevazilaženju rastućeg nedostatka specijalizovanih radnika u sektoru i poboljšanja standarda kvaliteta za ugradnju prozora“, objašnjava Karsten Heuer direktor REHAU prozorske divizije i član REHAU upravnog odbora. Na ovaj način omogućavamo partnerima da uštede na kadrovima i vremenu tokom montaže, što im dalje oslobađa vreme za dodatne porudžbine i daje još jednu jasnu konkurentsku prednost.

Sajam i u virtuelnom okruženju; Foto: Rehau

Virtuelni sajam

REHAU će uskoro lansirati svoj virtuelni sajam kako bi kupcima i svim zainteresovanima omogućio da detaljnije istraže sve navedene inovacije. Posetioci digitalnog sajma će moći sami da otkriju sadržaj, međutim mogu da dobiju i eksluzivni uvid ukoliko dogovore individualnu turu sa nekim od članova REHAU prodajnog tima.

Kad ste već ovde…

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. Mustafa

    Rehau Nea Smart
    336230-001 soba Temostat. Jel mogo da uzmemo ponudu za ovaj termostata 250 kommada

Ostavite odgovor

Obavezna polja *